iblisler hakkında

Gloxia

iblisler hakkında düsündüğünüz şeyler nedir ?

91.Forte.91

İnsan yemeleri hiç etik değil

Kyojuro Rengoku

son derece havalilar, iblis olmak isterdim kendi dusuncem.

ManyakVAntepli

Iıı, iblis olduklarını düşünüyorum.

xaja

Üstte arkadaş, iblisler havalı, iblis olmak isterdim falan deyip, iblislerden nefret eden, iblis olmaktansa ölmeyi yeğleyen, ve bir iblis tarafından katledilen Kyojuro Rengoku'nun adını nick yapmış, resmini ise profil resmi yapmış.

Emil_Aze

Baya iyi dizayn edilmişler. Dizinin feminen tarzına rağmen AOT daki devlerden çok daha tehditkar görünüyorlar. Kendileri ile empati de kurabiliyoruz, malum bu AoT ve Tokyo Ghoul'un başaramadığı bir şey.

Sol Asus

Pardon da Aot'da 9 dev kullanılıcılarına daha nasıl bir empati kurmamızı bekliyorsun.Saf olanların da sayısı çok fazla o yüzden hangi birine yapsın belki bilmiyorsun ama çoğu kişi bu iblislerin backstorylerini sevmiyor (Ben seviyorum o ayrı) tehditkar konusunda da katılmıyorum çünkü Kokushibo,Gyoko ve Muzan dışında olan hiçbir iblis bana tehditkar gözükmedi örneğin insan Douma'yı görünce sanki tek yiyecek bir tip sanıyor,korkunç gözükme konusunda zaten hiçbiri korkutucu değil belki sadece Gyoko.

Emil_Aze

@Sol Asus Öncelikle şunu belirteyim mangayı okumadım, okumayı da düşünmüyorum. Empati konusunda kastettiğim 9 dev kullanıcısı değil (Ben onlarla da empati kuramıyorum), Marley halkını temsilen koyulmuş Gabi karakteri idi. Aşırı zorlama ve kör göze parmaktı. Buna rağmen yine de dizinin fanları anlamadı. Yazık... Ama yine de oldukca subjektif bir yorum yaptığımı kabul etmeliyim. Back Story konusunda bence oldukça tadında. Sadece 2.sezondaki kardeşler için koca bir bölüm ayırdıklarında baydım. Tehditkar derken "Abi tipi gördüm 3 gece uyuyamadım" değil, "Bak bu boş eleman değil" dedirtmesinin kastetdim. Kıyasladığım şey de AoT devleri... Bu arada bir şey yazacaksan etiketle lütfen.

İlyas Murat

Bu iblislerle AOT'taki devler arasında benzerlik yok ve kıyaslamakta saçma, iblisler sana göre daha tehditkar görünebilir ama ben cidden AOT'a benzetilmesinden de ve onunla kıyaslanmasından da bıktım, nerede görsem herkes AOT'a benziyor deyip duruyor (merak etme AOT'u da Demon Slayer'ı da iyi biliyorum)

Sizde Katılın

Spoiler Ekle
Cevapla

7

26

7

12

10

7

7

9

10

48

16

25

86

6