izlenir mi

agnctm

tartışmalara baktım berserk çakması güzel değil falan yazmışlar berserk ile tek alakası iblisler var dizide o kadar yani başka alakası yok ilk sezon olayların gidişatını anlatıyor çok az bir şey sıkıcı ama iki ve üçüncü sezon efsane lan cidden mükemmel izlenir 2 günde 3. sezona geldim ve yeni bölümü bekleyeceğim şimdi hayvan gibi favori karakterlerim domuz kafa ve bıçak reis bu arada domuz kafa dizinin ana karakeri olsaydı daha güzel olurdu bence mükemmel karakter lan

ManyakVAntepli

Bu dizi bırak berserke benzemeyi onun yanından bile geçemez hatta yanından geçmeyi bırak berserke uzaktan bakamaz bile o yüzden kim yazmışsa berserke hakaret etmiş.

yulaf02

Berserkle alakası yok kim demişse sallamış,seri kendi içinde güzel hikayesi pek üst düzey değil ama fightlar gerçekten iyi mangasını da okumuştum(pişmanım mangası kötü animesi bin basar) izlenir seri.

Vedavor

Manga çizimleri pek iyi değil, lakin mangada ki olayların aynısı yansıtılırsa süper olur. Şahsen hikayesini beğeniyorum

lil mayo

mid shounen. ama izlenir

Tokito

1 bölüm için 1 hafta bekeliyon bide bu yandan bak

Gojo satoru

@Tokito Çoğu animenin yeni bölümü bir haftada geliyor desem?

Sol Asus

Berserk ile alakası yok ve bakın DS en sevdiği ilk 10 animeden biri olarak söylüyorum sadece Berserk Eclispe Arc > Demon Slayer. Berserk bir başyapıt,bu anime de sadece fightlar ve 1-2 karakter dışında tüm olayı studio yapıyor.

HİSOKA CHANN

douma için izlenir kya douma

Sizde Katılın

Spoiler Ekle
Cevapla

7

26

7

12

10

9

7

7

10

48

16

25

86

6