Hemen izle
Reply 1988
Eung-dab-ha-ra 1988
tvN 90 Dk. 20 Bl.
Final Yaptı 2015-2016

Seul'deki küçük bir mahallede yaşayan beş ailenin ve onların beş ergen çocuğunun yaşamları üzerinden 1980'lerin sonuna doğru nostaljik bir yolculuğa çıkın.

llall

Ne güzel bir dizi.

Spoiler içeren alanı görmek için tıklayın.
Bazı şeyler,özellikle de üzücü olanlar yok sayılarak yaşanmaz ki.Taek'i neşelendirdikleri sahne ne güzeldi.Bazen yüksek sesle de sövmek lazım evet. :)Ayrıca baba oğul sahnesini de sevdim.Dostluklar,ailevi ilişkiler çok güzel yansıtılmış.Sene kaç olursa olsun insan ilişkilerinde hiçbir şey değişmiyor.80leri bilmesem de 90ları çocuk aklımda hatırlayan biri olan zeka küpü çılgınlığı,otobüslerin hali (hala devam ediyor ya gerçi :/) vb. şeyler ile eski Türkiye hallerini de hatırlatıyor dizi.Başka toprakların hikayesi olsa da insan ve o zamanların yaşantıları çokça benzer.Bundan sonra Reply 1994 ile 1997'yi de izleyeceğim sanırım. :)

llall

Spoiler içeren alanı görmek için tıklayın.
Taek'in Jung Hwan'ın duygularını fark edeceği bölüm sonu fragmanından belliydi.İyi oldu,zira onun bunu itiraf edeceği yoktu.Arkadaşlarını için sürekli susuyor Jung Hwan.İlk önce Sun Woo için sustu,şimdi de Taek için susuyor.Ne çektin be Jung Hwan!

llall

Spoiler içeren alanı görmek için tıklayın.
Bu bölümün en iyisi Bay Choi'ydi kesinlikle! Annelerden sonra bu sefer de hayatımızdaki tüm supermanlerin kıymetini bilmemiz gerektiği gösteren güzel bir bölüm olmuş.

llall

Spoiler içeren alanı görmek için tıklayın.
Her ailede korksa da güçlü olmak zorunda kalan biri ya da birileri vardır mutlaka..Kırılma noktalarını da çoğu kez göstermezler bu yüzden.İşte bunu anlatan çok güzel bir bölüm olmuş yine.Bu arada her ne kadar kızkardeşine çok çektirse de(ne çekti Deok Sun :/),Bora karakterini her bölüm daha da çok sevmeye başlıyor insan.Bora ve Sun Woo sahneleri de ayrı güzeldi bu bölüm.Gerçi neredeyse her sahnedeki ince ve duygusal mesajları çok sevdim.Dizinin tüm karakterleri ayrı ayrı seviyor insan..

llall

Spoiler içeren alanı görmek için tıklayın.
Bölümün en iyisi sahnesi otelde derdini anlatmaya çalışan Deok Sun'lu sahneydi. :D Bu arada Jung Hwan ile Taek arasında bizi ikileme düşürmeye çalışsalar da 2015deki kişi belli bence. :)

ismim-mismim-yok-benim

haein oha her yerdesin ya. bütün dizilerde ufaktan gözükmüş nerdeyse kkahflhgg

kitana

bir dizide tavuk yeme sahnesinde ağlıyacağımı düşünmezdim .. ötekeliştirilmek çok koyuyor çok iyi yansıtmışlar. ayrıca karakterler için oyuncu seçimleri çok iyi. zaten kdramalarda yan karakter olarak sürekli gördüğümüz oyuncularda var

ismim-mismim-yok-benim

when the camallia bloomsu izledikten sonra dedimki aha en güzelini de izledik başka kdramalar sarar ama biraz da sıkar demiştim. karşıma çıkan kdramaya bakkkk..jenerikten anladım dedim bu benim 2. favorim olacak. iki kdrama zirvede anlaşacaklar artık. bir kere karaktterlerin anlatılış şekline bayıldım ve koptum ahfhdglkjkgd kız harika özetlemiş hepsini. ayrıca aile içi problemler çok güzel anlatılmış saçma detaylar yok boş uzatmalar yok. oyuncuları tanıyorum zaten ordan burdan. duyguları yansıtmada çok başarılılar. daha ilk bölümden çok sevdim. arkada çalan şarkıları yani ostları çok sevdim. eski tarz şarkıları pek sevmesemde kdramalardaki bu tür şarkılar hep iyi seçilmiş oluyo. her saniyesine değdi ilk bölüm. ama bu bölümde asıl dört gözle baktığım biricik bogumum yoktu. ilk başta görünce aha benimki geldi oldum ama sonra sahnesi hiç yokmuş meğer. harika bir aşk görücez en güzeli en sona saklamışlar bu bölümde kajfhhdlhdgk

llall

Hospital Playlist dizisini severek izledim.(2.sezonunu da merakla bekliyorum.)Aynı senaristin bu diziyi de yazdığını okuyunca,aynı kalite ve tarza olacağını düşünerek diziye başlayacağım.Umarım yanıltmaz beni.

ismim-mismim-yok-benim

kdrama sektörünün annesi yaşlı biricik teyzesi her şeyi ajumması babannesi ananesi tatlı tontiş ninesi de geldi tamam bu kadro.