Büyük ümitlerle başlamıştım.

Rudba

Şu an 3. sezon 11. Bölümdeyim. Tüm haftasonumu bu diziye ayırdım ama şu ana kadar beklentilerimin çok altında kaldı. Diziye başlamadan önce çok duyduğum "I am not in the danger. I am the danger" repliği aklımda çok farklı bir karakter canlandırtmıştı lakin gel gör ki dizi de suç, gerilim beklerken aile dramı ile karşılaştım. Yani nefret ettirircesine bir aile dramı işlenmiş. Yer yer suça yer veriliyor o kadar. Walt ın daha tehlikeli, tuttuğunu koparan biri olduğunu sanıyordum ama o da ne. Yani şu dizi afişindeki bakışa bir bakın bir de dizide ki Walt a. Dizi dördüncü beşinci sezonda toparlamazsa kesinlikle zaman kaybı olarak göreceğim.

obsesif

Çok merak ediyorum diziyi bitirip bitirmediğini asjdashdka. Olay zaten o pamuk gibi adamın hırslarına yenilip nasıl bu hale geldiği. Sevgiler...

Yasin Karaçivi

diziyi bitir, tekrar konuşalım dostum :)

Suctumper

Dostum bende çok büyük umutlarla başladım her sezona yılmadan umutlarla devam ettimfakat prison break'tan sonra gram beğenmedim. Hayal kırıklığı yarattı.

NCabidin

benimde bir kaç sene oldu bitireli ve övüldüğü kadar yok , tamam bazı replikler ve karakterler güzel hatta hikaye de aynı şekilde ama dizi beklediğim patlamayı bir türlü yaşamadı.

Larceny

Overrated.

Kaizen

Diziyi bitirdin mi?

Venus00

sorun gercekten sizin kafanizda simdiden soyleyeyim dizinin her sezonu mukemmel ve sizin sorununuzla ilgili soylemek istiyorum hakkinda cok sey duydugunuz bir diziye baslamazdan once adam gibi bir 10 dakika arastirma yapin dizi neyle ilgili dizide olan biten ne dizi ne uzerine kurulu sonra izleyin cunku arastirma yapmasaniz sonda izlediginiz seyi dogru duzgun anlamaycaksiniz kafanizda karakter yaratmayin yukarda Rudba demis Walt in daha tehlukeli ve tuttugunu koparan biri oldugunu saniyordum ) abi lutfen kafanizda karakter yaratmayin kafanizda birini bir kac ramdom replikle sekillendiriyorsunuz buda cogu zaman gercek karakterle uymuyor sonda size geriye kalan hayal kiikligi oluyor

kermitt

Asla overrated değil izlediğim masterpiecelerden biri her sezonu mükemmel walterın iç dünyası jesseyle ilişkisi o adamın nasıl hırslandığını o kadar iyi anlatmışlar ki yıllardır oturup tekrar tekrar izlerim hele final sezonu olayların akışı final bölümü tekrar söylüyorum MASTERPIECE

darendelee

Günde 4-5 bölümden fazla izlemeyin. Sürekli aksiyon olan bir dizi değil ondan konuşmalar sıkabilir. Fakat ayık kafayla izlenince her sahnenin ayrı bir tadı var.

II RaM5Es

"Bizce" dünyanın en iyi dizisi. Bence dünyanın en gerçekçi dizisi.

darendelee

Dizideki her karakterin ilmek ilmek döşenmiş bir gelişimi var. Hiç bir sahne boş değil. Oyunculuklar mükemmel. Yan rollerdeki adamların çıkardığı oyunculuklar bile efsane.

Osmankckl

darendelee her karaktere ayrı dizi bile çekilir

darendelee

Osmankckl çok doğru söyledin.

Archi44

Kurtlar vadisi 1-97 breaking bad den daha iyi sanki :D

II RaM5Es

@ahmetozcb, daha çok seviyorum desen belki anlarım da, daha iyi demeni anlamıyorum.

GRİADAM

İyi bir suç dizisi değil (gerçekçi diyen arkadaşlar olmuş orasını bilemem daha önce hiç uyuşturucu imparatoru olmadım) iyi bir dram dizisi değil (aile dramı ilk bölümlerden verilip monotonlaştırılıyor) iyi bir gerilim dizisi hiç değil ilerleyişi o kadar yavaş ki gerilim başladığında artık umurumda bile olmuyor . Karakter gelişimi eline güç geçen bir adamın daha fazlasını istemesinden ibaret, tabi bir de yancısı var gençliğinin en deli dönemlerinde olmasına rağmen herkesten dayak yiyen. Özetle dizi sıkıcı, akmıyor, yürümüyor , ilerlemiyor vs vs.

Gorki

Bu dizi en iyi birkaç yapıtlardan biridir ve bu Türkiye'de 81 tane il var gibi bilinmesi gerekir.

Kuraff

tartışma açmıştım kapanmış heralde bu tartışmaya benziyor diye buraya yazim ozaman ÇÖP bir dizi fazla abartılan bir dizi gaza gelip izlemeye başladığınızda hayal kırıklığına uğrucaksınız tamamen kendi fikrimdir üzerinize alınıp ağlamayın.

Gorki

@Kuraff aynen ya öyle hatta bizim mahallenin çöpleri bu dizinin yapımcısına demiş ki "sizin bölümlerinize hayran kaldık geri dönüşüm yaparak size destek çıkmak istiyoruz".

DeamonsHead

Zevkler tartışılmaz meselesine dönmüş burası. Diziyi 2 kere bitirmiş biri olarak dizi tarihindeki en sağlam dizi olduğunu düşünüyorum. Bu dizinin özelliği zaten her bölümde ayrı aksiyon yaşatıp farklı zevkler tattırmak değil, aksine dizinin bütününe bakınca hikayesiyle sizi fazlasıyla tatmin eden bir dizi olmasıdır. Bu hikayenin içindeki aksiyonlar da buna renk katıyor. Bu tarz dizilerden hoşlanmayanların sevmemesini anlayabilirim, ama hem yönetmeni hem oyuncusu ödül üstüne ödül almış bir diziye gidip de çöp diyemezsiniz. Emeğe saygı lütfen. Üstte bir arkadaş Prison Break'ten sonra izlenmediğini yazmış. Tamamen şahsi bir düşünce. Ben Prison Break'i bundan sonra izlemiştim. Bunun kadar sarmadığını söyleyebilirim, hatta yarıda bıraktım. Kurtlar Vadisi'ni bununla karşılaştıran arkadaşa da Allah akıl fikir versin ne diyeyim.

Tardis

Tartışmayı açan arkadaş beğenmediğini ona istediği şeyi veremediğini söylemiş, gayet normal, onun zevklerine uymuyor olabilir. Bir dizi sizin için en iyisi diye herkes için böyle olmak zorunda da değil. Ben de çok şey duyarak başladım ve bazı sahnelerinin iyi olduğunu kabul ediyorum, zaten bu sahneler internette dolaşan ve izlemeyenlere vay be söylendiği kadar iyi herhalde dedirten sahneler. Ama bu birkaç sahne dışında pek de bir şey yok dizide. Bazılarının söylediği gibi dünyanın en iyi dizisi değil, ama BENCE. Bu benim fikrim. Herkesin fikirleri aynı olamaz bu yüzden insanlara sayıp dökmeden önce bunu göz önünde bulunduralım. Kendi zevk ve fikirlerime göre ortanın bi tık üstü bir dizi olduğunu düşünüyorum ama bende öyle derin hisler veya bir sonraki bölüme geçmek için heyecan uyandırmıyor. Sırf bitirmek için izliyorum şu noktada.

galadriel

@Tardis pek de bir şey yok dizide mi hömm. salyalı fanlık yapmam ama skyler ve walterın 10 dakikalık karı koca tartışmaları bile boş sahne değildi dizide gereksiz replik yok bir kere saul goodman saatlerce konuşsun izlerdim. hele çekimlerden bahsetmiyorum bile. şöyle yorumlarla dizinin hakkını yemeyin pls

Tardis

@galadriel zaten dizinin yarısı karı koca kavgası, zevk aldığım tek sahneler gus ve walt'un kapışmasıydı onlarda da

Spoiler içeren alanı görmek için tıklayın.
gus walt'un aşağılık kompleksi yüzünden öldü hala inanamıyorum buna
ama diziye başlarken oluşturulan beklenti walt'un gerçekten gözüpek ve kaliteli bir adam olduğu, bunun yerine önümüze gelen belli, karakterlerin çoğu harcanıyor ve bende diziye devam etmek için bir istek uyandırmıyor dediğim gibi sırf bitirmek için izliyorum. Ama sırf bunlar benim fikrim diye dizinin her açıdan böyle olduğu anlamına gelmez bu sadece benim bakış açım. Kendi kişisel, öznel fikirlerim amacım bunları nesnel olarak kabul ettirmek değil. Çekim tarzı ise daha teknik şeyler ve gerçekten güzel çekimler var zaten bunun aksine bir şey söylemedim. Saul yine harika bir karakter bunun da aksine bir şey demedim ve kendi dizisi olması çok iyi eğer breaking bad den umduğumu alsam kesin izlerdim. Yine de bu dizinin BENİ tatmin etmemiş olması tatmin edici olmadığı anlamına gelmez. Ve dizinin senin de deyiminle çok fazla salyalı fanı var, diziye adeta tapıyorlar bu da dizinin çok üzerinde bir beklenti oluşturmuyor değil.

galadriel

@Tardis walt konusunda katılıyorum asla beklenildiği gibi bi karakter olmadı dediğin gibi kompleksleri yüzünden her konuda sıvadı ki yetmedi

Spoiler içeren alanı görmek için tıklayın.
her şey en azından en iyi ihtimalle sonuçlanabilecekken egosu ve kompleksleri yüzünden jesseyi öldürme düşüncesiyle her şeyi mahvetti
malsf:/

Tardis

@galadriel henüz o kararı verdiği yerdeyim daha da kötüleşiyor her şey yani mwoföorkg bu adam benim mental sağlığımla oynuyor resmen hiç haz etmiyorum ya. Ve baş karakter yani sürekli second hand embarrasment yaşıyorum diziyi izlerken...

Sizde Katılın

Spoiler Ekle
Cevapla

10

17

9

5

6

5

14

42

1

1

10

6

3

5

33

11

10

3

8

18

14