Tempo!!(başlayacaklara)

Leugmaur

Dizinin temposu ağır oluyor çoğunlukla.Yavaş ilerliyor.Aksiyon yerleri nadir.Ama anlattığı hikayeyi mükemmel işliyor.Yok ben her bölümde action görmek istiyorum diyorsanız izlemeyin

L2P KhaFA

kesinlikle katılıyorum. ben diziyi tam bilmeden başladım puanından dolayı ve arkadaşlarımın övmesinden dolayı baya yüksek bir beklentiyle başladım ilk 3 sezon da şaşırdım nasıl böyle bir dizi 9.5 falan demiştim ama gerçekten öyle sezon sezon sona doğru ilmek ilmek dizi işleniyor sonlara doğru bir uçuyor o uçuş o yüzden başlarken başlarda fazla bir adrenalın aksiyon beklemeyin arkanıza yaslanın ve dizinin sizi içene çekmesine izin verin sonrası zaten anlatmaya gerk yok yaşanır. pes de etmeyın bu ne sıkıcı dizi demeyin evet dizi de dramın yeri de çok ama sonuna izleyin tempo 4. sezondan sonra artıyor pişman olmazsınız...

EasyClub

Artık bu dizi de beğenmediysen yaşama kardeşim ,at kendini denize ölmüşsün zaten sen

Leugmaur

:D dizi seviyorum ve takip ediyorum diyorsan ve bu diziyi izlememişsen çok şey kaçırıyorsun

Ahmetxkus

Insanlarì anlamıyorum.her Kesin (cogu kisinin)sevdigi biseyi begenmezsen kafanda sorun varmis.bunu diyenlerin asıl kafasında sorun var.saygıli Olun lütfen.Herkes her şeyi sevmek zorunda degil,zevkler farklı.Senin hic sevmedigin bir diziyi baska birisi cok severse onda sorun yoktur,kimsede sorun yoktur.yok bu diziyi sevmediysen yasama kardesim vb.Gerek yok.

GRİADAM

İlk sezon da yavaş son sezon da yavaş tr dublaj olsa bu kadar canımı sıkmazdı ama 50 dk konuşma izleyecek olsam açar tr dizisi izlerim.

Luffy-san

@GRİADAM Dram, tabi yavaş olacak. Harika oyunculuklarla dolu ve çok iyi hikayeye sahip bu diziyi konuşma çok diye türk dizileriyle karşılaştırman çok saçma bence.

GRİADAM

@Luffy-san Senden mi izin alacağım aslan. İstediğimle kıyaslarım rahatsız oluyorsan okuma.

Luffy-san

@GRİADAM benden izin alacaksın veya istediğinle kıyaslayamazsın diye bir şey yazdığımı hatırlamıyorum. Sadece saçma bulduğumu belirttim. Ergen ergen cevaplar verme lütfen.

GRİADAM

@Luffy-san @Yusuf tepe Kardeşim banane sizin düşüncenizden ne etiket atıyorsunuz. Bence de saçma değil ne olacak bilimsel bir konu mu bu neyi tartışacağız. Öznel fikrin tartışılamaz olduğunu kavrayın artık. @Gorki Ne anlatıyorsun birader boş yapma.

Luffy-san

@GRİADAM ben sadece senin düşünceni saçma bulduğumu yazdım. Ve ben bir tartışma çıkardığımı da hatırlamıyorum. Gitmişsin benim yorumuma saçma sapan bir cevap vermişsin. Düşüncemi sen umursamayabilirsin ama bu tartışmayı okuyan başka kişiler, başka düşünceler de görmeyi hak ediyor. Etiket atılıyorsa da cevap vermek zorunda değilsin. Ben sadece başka kişiler cevabımın sana olduğunu görsün diye attım etiketi.

ohmygat

Ben de sevmedim diziyi oyuncuları da sevmiyorum

Gorki

Arkadaşlar bunu troll için mi böyle mesajlar atıyorsunuz. Bu ne böyle lütfen daha seviyeli yorumlar atın.

Sizde Katılın

Spoiler Ekle
Cevapla

10

17

9

5

6

5

42

1

1

10

6

29

3

5

33

11

10

3

8

18

14