Zeki insanlar baksin

Kaizen

Hani hayatta hep ararizya en iyi olduğumuz şey nedir diye ,burada ona ve aile kavramına değer veriliyor.. burda cikarmamiz gereken şey diziyi iyi anlayıp analiz yapmak etik olanı sorgulamadan . "DİZİ HANİ HEP SOYLERIZİYA BİTMESİN DEVAM ETSİN FİNAL YAKLASTIKCA BİTMESİN EFSANE BİR DİZİ (SINAVA HAZİRLANANLAR BASLAMASIN)

Feedback

sınava hazırlanıyorum sınavdan sonra başlarım :D

YaralıKöpek

@Kaizen Dediğin gibi dizide Walter hep ailesine bağlıydı fakat dizide asıl anlatılmak istenen al capone ve escobar gibi bildiğimiz adamlar hep bu işlere bulaşıp milyarlar kazandılar ama sonunda hepsine olan şey aynı ,kazandıkları parayı adamakıllı yiyemediler, çünkü kazandıkça kazanmak istediler belki de işin ortasında bıraksalar breaking bad'de dediği gibi 10 ömürlük paraları olacaktı fakat bırakamadılar dizide Walter'ın imparatorluk kurmak istediğini ve sonra olayların gelişmesiyle vazgeçtiğini görüyoruz belki de her insanın nefsi böyledir sadece onu nasıl tetikleyeceğini öğrendikten sonra, hep ateş ediyorsun ve sonuç hüsran...Sevgiyle kalın

Tardis

"Zeki İnsanlar Baksın" diye başlık atıp dizideki zeka unsurlarından bile bahsetmeyip üstüne cümle bile kuramamak nasıl bi karizmadır abicim, şu başlığı atmasan takılacağım şey değil ama Walter bile o zekasıyla senin kadar övünmüyordur.

GRİADAM

@Tardis Laf sokmak için başlık hortlatmana tilt olsam da, yorumuna gülmekten haykırdığımı belirtmek istiyorum.

II RaM5Es

Sırf kendimi akıllı hissetmek için bu kardeşime pek bir şey demeyeceğim ama bir iki cümle eklemezsem duramam: Bırakın kendi akvaryumunun içinde dolaşsın. Ben şimdi mantıklı bir şey söylersem bu arkadaşımıza çok aykırı, çok ağır gelir.

Tardis

@GRİADAM başlığın tarihine bakmadım çok özür dilerim GRİADAM beni affedebilecek misin GRİADAM diziye bu yıl anca başlayabildim GRİADAM o yüzden anca şimdi bir yorumda bulunabiliyorum GRİADAM

Ezhel

Tardis Fesanesin Mwlq

Erenpn09

@Kaizen ne demeye çalıştığını anlamadım. Ama HEİSENBERG, GUS, SOUL, MİKE gayet zeki

Feedback

2 yıl önce sınavdan sonra başlarım diye yorum atmışım, sonunda izliyorum. Sınavınız varken başlamayın doğru bir tavsiye sanırım.

Sizde Katılın

Spoiler Ekle
Cevapla

10

17

9

5

6

5

14

42

1

1

6

29

3

5

33

11

10

3

8

18

14