Skyler

kindfrez

Diziyi izlerken ilk başlarda önemsenmeyen, walter'ın durumunu ayıktığında davranışları yüzünden b!tch diye damga yiyen ama sonlara doğru aslında korkmuş, ihanete uğramış ve biri sakat diğeri bebek iki çocuk sahibi annedir. Walter'ın Skyler'a en iyi yaptığı şey telefonda tehdit etmesiydi (polislerin teli dinlediği sahne). Herkes skylerı eyşan sanıyor ama eyşan=Walter

kindfrez

İzleyeli beş sene olmuş. Dizi biteli yedi sene olmuş. İzlemeyen biri bile sosyal medyadan dizi hakkındaki çoğu şeyi biliyor yani bunları görüp ufo gören masum köylü gibi spoiler alarmı vericeğine yapıcağın en iyi şey google'ı açıp arama sekmesine spoiler nedir nasıl kullanılır diye yazıp, birkaç dakikanı ayırıp okumak.

Spoiler içeren alanı görmek için tıklayın.
Tartışma bölümünde Skyler yazdım karakterden bahsetmem için kahramanın başından geçen olaylara tepkisini yazmam lazım

II RaM5Es

İki tarafta haksız. Öncelikle @Noktasal, tartışma başlığı belli bir karakter üzerine açılmış. Spoiler butonuna hiç gerek yok. İkincisi @kindfrez, bunları yazarken sen bile iyice düşünememişsin. Düzelteyim derken iyice mantıksız cümleler kurmuşsun. Sosyal medyada en çok popüler olan dizi GOT. Şu anda çok popüler olduğu için seyretmek istemiyorum ayrıca bitmesini bekliyorum ve dizi hakkında hiç bir şey bilmiyorum, görünce yüzümü dönüyorum. Sevdiğim, takip ettiğim dizilerin bile fragmanına yıl boyu bakmıyorum. Biraz saygı göster. Tartışma konusuna gelirsek, pek hatırladığım kadar Walter abimiz bunu kendisi için yaptığını söylüyordu.

rugnetta

@kindfrez dizi biteli yedi sene olmuş deyip spoiler vermek bence biraz ilginç çünkü 7 sene önce biten 100 tane dizi vardır veya ondan öncesinde. Hepsini izleyemeyeceğimize göre 7 sene önce bitti deyip spoiler butonuna basmamak biraz kötü olmuş. Benim de 5 bölümüm kaldı spoiler olduğunu anlayıp hemen kapatıp sadece az bir kısmını okumuş oldum ama keşke yapmasaydınız.

Agent Cooper

Spoiler içeren alanı görmek için tıklayın.
orospu değildir. her insan sevmeye ve sevilmeye ihtiyaç duyar. iyileştikten sonra bile güç ve para diye ailesinin ve çevresindekilerin hayatını berbat eden, kartellerle keşlerle takılan walterın karım neden tedle yattı deme hakkı yok. evlilik sadece yatakta sadakat istemiyor. karteller ve polisle ailesininin hayatını bitiren bi keltoşun zaten bi ailesi yoktur. bu yüzden bekar bi kadın olarak skyler kendisine ihanet etmeyen birini seçmiştir. bize de hayırlı olsun demek düşer.

II RaM5Es

Yanlışa yanlışla yanıt vermek. Eylemin zaman çizgisinin neresinde yapıldığının hiç bir önemi yoktur.

Gorki

Skyler dizi tarihinde en nefret ettiğim karakterlerden biri ama pozitif düşünürsek kocası uyuşturucu ile uğraşıyor ve hangi kadın kocasından kendisinin arkasından gizli iş çevirmesini ister.

Sizde Katılın

Spoiler Ekle
Cevapla

10

17

5

6

5

14

42

1

1

10

6

29

3

5

33

11

10

3

8

18

14