Bu diziye noldu ya böyle? (8.sezon 4.bölüm spoilerı içerir)

ManyakVAntepli

Son bölümde 8.sezonun diğer bölümlerinden farksızdı. Tonlarca mantık hatası, gereksiz diyaloglar vs. Jon un 250 gr için dk başı o benim kraliçem ne diyorsa itaat edeceğim demesi çok irite edici. Varys in ve Tyrion un zekası gitmiş yerine 2 aptal gelmiş resmen. Sansa nın da elti tavırları bıktırdı artık arkadaş amcan ve deden gibi yanmak mı istiyon ne bu tripler? Dany nin iyice Mad King e dönüştüğü son sahnede yüzünden belli tüm şehri yakması gerekse bile o koduğumun Demir Tahtı nı almaya çalışacak. Daha yazacak çok şey var da aklıma gelmiyor bu diziyi artık ne kadar çöp edebilirler bilmiyorum.

Aslanlı Xanım

Spoiler içeren alanı görmek için tıklayın.
Anladığım kadarıyla Jon Demir Tahtta oturacak ama Dany ile evlenmeyeceğine göre kızı ortadan kaldırmak gerekiyormuş. Ortadan kaldırma işini de kızı babası yaparak halletmek istemişler. Sansanın triplerini anlıyorum aslında, Dany'e güvenmiyor + Jon'un iyi kral olacağını biliyor. Ben de olsam yüz vermem kıza yani.

mstfacyln27

Westeros havası Targeryen'lere yaramıyor anlaşılan. Essos'ta gayet iyiydi ne olduysa Westeros'a gelince oldu. Tarly'leri yakması da bunun habercisiydi.

Luffy-san

Dizinin ilk 7 sezonu ortalama 9.5 puanmış. Ancak 8. sezonu 7.9 puan.

dizi izleyicisi

Biraz diyaloglar sıkıcıydı. Onun dışında alışılmış GOT...

Sizde Katılın

Spoiler Ekle
Cevapla

7

3

2

13

20

9

7

7

5

49

11

6

10

1

3

7

5

11

39

51

5

6

5

10

6

13