Diziyi hala sevenler varsa.. (SPOİLER İÇEREBİLİR)

ManyakVAntepli

Bu diziyi hala sevenler varsa özellikle 5.bölümden sonra saygım daha da artar o kişilere karşı. Bu kadar boş senaryoyu, önceki sezonlardaki olay örgülerinin çöpe atılmasını, en zeki karakterlerin son sezonda mal mal gezmesini ve bunun gibi saçmalıklarına rağmen sevmeye devam eden varsa helal olsun diyorum. GoT un son sezonuna rağmen diziyi seven savunmaya çalışan insanları sevin abi. Onlar fanboy veya 10 IQ lu değildir sevdiğini yarı yolda bırakmayan insanlardır. Çünkü CGI çöplüğünü sevmek fanboyluk da değildir ondan da öte bir şeydir bu kara sevdadır resmen..

Emil_Aze

Sırf finali sezon kötüydü diye ondan öncesini çöpe atmakda doğrü diyil.Ben hala seviyorum diziyi ,sadece gözümde bir puan düşdü 9/10

Gorki

Spoiler içeren alanı görmek için tıklayın.
Final sezonu genel olarak çöptü en iyi bölümü Night King'in ölümü bölümüdür bence.

Asklepios

Spoiler içeren alanı görmek için tıklayın.
Night King'in öldüğü bölüm nasıl en iyi bölüm olabilir la gördüğüm en kötü bölümlerden birisiydi.Savaş sahneleri desen iğrenç,strateji falan yok Dothrakiler görmedikleri yere dümdüz gidip öldüler,onu geçtim koskocaman Ejderha Night King'in üstüne alev püskürdü adam hiçbir şey olmamış gibi alevlerin arasından havalı bir şekilde yürüyerek çıktı.Fakat bizim g*tü b*klu Arya o kadar Akgezen arasından kendini farkettirmeden yürüyüp elinde bulunan küçük bir çakı ile Night King'i öldürdü :D? yani bu kadar basit bir sahne olmamalıydı Night King gibi mükemmel bir karakter böyle çöpe gitmemeliydi bence.Son sezon Game Of Thrones dizisi için utanç vericiydi.

Gorki

Spoiler içeren alanı görmek için tıklayın.
Adam sadece o taşla ölüyor ve ona yakınlaşması gereken biri lazımdı ve bunu da Arya yaptı. Adama mızrak atıyorlar ölmüyor alev püskürüyor ejderler ölmüyor. Nasıl olacaktı acaba?

GRİADAM

Dizi 3. 4. sezonlarda tökezlemeye başlıyor 5,6,7,8 aynı eğimle devam ediyor sadece. Bence son sezona herkes fazla yükleniyor. Ben ''Geçmişe müdahale edemezsin'' dedikten sonra geçmişi değiştirdikleri bölüme daha fazla tilt olmuştum.

Luffy-san

@Gorki

Spoiler içeren alanı görmek için tıklayın.
Mutlu sonla bitmesi mi gerekiyordu? Böyle saçma bir şekilde ölmekten ziyade tüm dünyayı ele geçirse daha güzel olurdu bence.

Gorki

@Luffy-san

Spoiler içeren alanı görmek için tıklayın.
Dediğin olabilirdi ama yeni spin off'unda farklı bir konu işleyecekler eğer işlemeselerdi enin dediğin bir sonla bitseydi olurdu.

Asklepios

@Gorki

Spoiler içeren alanı görmek için tıklayın.
Bahsettiğimiz karakter öyle sıradan bir yaratık falan değil dizinin en başından beri korkuyla bahsettiler.Tamam ölmesi sıkıntı değil ama bu kadar basit ve sıkıcı bir senaryo ile ölmesi üzdü daha güzel işleyebilirlerdi.Ayrıca ölmesine hiç gerek yoktu @Luffy-San a katılıyorum dünyayı ele geçirse bence daha iyi bir sezon olurdu. Biz Azor Ahai gelecek mükemmel bir savaş olacak falan diye beklerken Arya'nın iki saniye içinde öldürmesi çok üzücü.Ayrıca Arya'nın Night King'e yaklaşması kadar saçma bir sahne görmedim.

Sizde Katılın

Spoiler Ekle
Cevapla

7

3

2

13

20

7

5

7

5

49

11

6

10

1

3

7

5

11

39

51

5

6

5

10

6

13