Yaratıcı Fikirler

II RaM5Es

Arkadaşlar diziyi hem beraber izleyip hem de beraber yorumladığınız bir siteyi düşünsenize fikir çok iyi değil mi? takip etme olayıyla birlikte bunun yanında sitenin sağ kolunda veya herhangi bir yerinde sade bir şekilde mesajlaşma butonu olsa ve diziyi anı anına yorumlasak harika olur.Birinin sizinle birlikte o sahneyi izleme hissiyatı iyi değil mi?Takip etme olayıyla istediğimiz kişiyle beraber anı anına senkronize bir şekilde izleyebiliriz. bu dizi izleme sırasında bazı kişilerde gecikme falan olacağı için kişi 23 dk 13. saniyede yorum yaptıysa karşıdaki kişide tam vakte gelince yorum onda gözüksün.Bir nevi canlı yayın gibi.Admin bu konuda düşüncelerini merak ediyorum bunun için elinizde yeterli imkanlar var mı? ve bunun geçekleşme ihtimali nedir?.Gerçekleşmesi zor bir ihtimal ama olursa ses getireceğini düşünüyorum.Bence yaratıcı fikir ama site yöneticilerinin elinde yeterli imkanları var mı bilemem.ortaya attığım bu fikri biraz daha yoğurarak daha iyi bir hale getirebiliriz veya buna benzer fikirleriniz varsa sizde yazmayı unutmayın.Esen kalın

darendelee

@RaM5Es çok güzel düşünmüşsün hatta aklıma youtube videoları geldı belirli dakikalarda burayı tıkla diyo bir link çıkıyor onun gibi belirli dskikada o ana özel bir yorum kenarda çıkması güzel olurdu diye düşundüm ama aklıma troller geldi. Dizi zevkini katlederler. Ama netflixin yaptıği bir sistem var. İzleme etkinliği gibi. Onu uyarlarsak..Mesela pazar çıkan bir diziyi saat 20.00 de izlemeye başlayalım diyelim kenarda da discord açık olsun ordan hem izleyip hem yorumlaşmak olabilir.

II RaM5Es

bu yüzden takip sistemi gelmeli ve istediğimiz kişiyle alır onunla izleriz? Aklınıza fikir geldikçe yazalım site için iyi bir tartışma konusu.

mstfacyln27

@darendelee, evet bu daha güzel bir fikir yeni çıkan dizilerde belirli bir saatte canlı yayın olarak eklenip buradan toplu izlenebilir. Ya da @RaM5Es, in dediği gibi bir üye kendisine oda açıp buradan kendisinin ekleyeceği kişilerle izleyebilir. Aynı yerde olmadığın arkadaşlarınla bilgisayar başından beraber dizi izleyebilirsin. Odaya kendin arkadaş ekleyeceğin için trol olayı engellenebilir.

II RaM5Es

@Punisher58 güzel fikir anket gelmesi baya iyi olur mesela soru 1:karakter gelişimleri nasıl? a,b,c türünden.

Ökkeş Can

inanilmaz suistimal edilebilir gibi:/ mesela 23.30da karakter ölüyorsa ben 20.45 e " aaa bu kişini ölmesi üzdü'' yazmamı engelleyecek bir sistem olması gerek

II RaM5Es

Admin bir sorum olacak cevaplarsanız sevinirim.Sitede ki ırkçı söylemi veya rahatsızlık veren yorumlar bazen gözünüzden kaçabiliyor normaldir sizde insansınız sonuçta adam 20 satir yazı yazıyor.Hepsini okuyacak değilsiniz ve yüzlerce kisi yorum yapıyor.Eğer sizde uygun görürseniz bu yorumları şikayet edip sizinde bunları inceleyeceğiniz bir özellik gelirse çok iyi olur.Geçen sefer de buna benzer yorum yapmıştım ama kabul etmemiştiniz sadece size destek olmak istiyoruz.En azından olabilir veya kabul etmediğinizi belirtmeniz güzel olurdu bu başlığı açmamın en temel sebeplerinden biri bu.

Aslanlı Xanım

Son yoruma kesinlikle katılıyorum.

Leugmaur

Şu yayın veya beraber izleme mantığını sevdim ama beyler zor bence kullanıcıların yorumları evet gerçekten çok iyi olur böyle twitch izliyormuşçasına her türlü olsasıkığı hataları aktivasyonu oluşabilicek komplikasyonları hesaplamak tahmin etmek gerekli zor ve zaman alır ama imkansız değil ve bence böyle bi siteden veya Türk bi siteden çıkması imkânsıza yakın bi ihtimal yabancı bi sitede veya netflixde olması çok daha mantıklı olur ayrıca boşuna hayal kurmayın bu siteden çıkmaz

Leugmaur

@RaM5Es son yorumuna gerçekten katılıyorum herkes istediğini özgürce söyleyebiliyor söylenmeyecek şeyler de var

II RaM5Es

@Leugmaur Bizimki de sadece bir fikir.Başka insanlara ilham kaynağı olsun istedim.Bu siteden çıkmasa bile ilerde böyle bir özellik çıkabilir ama bunun yakın gelecekte olacağını sanmıyorum.Transformice oyununu oynadınız mı bilmiyorum 2D bir oyundu ve internet üzerinden online olarak oynanan ücretsiz basit bir oyundu.Orada böyle bir özellik vardı hemde çok basit bir sistem.Youtube linklerini gerekli yere yapıştırıyorsunuz ve oyun ile birlikte video izleyebiliyordunuz.Bazı odalar video,bazıları oyun ve bazıları da video-oyun odasıydı.Şu anda biraz özlemini çekmiş olabilirim :\

Leugmaur

@RaM5Es dediklerine katılıyorum ztn sadece fikir aşamasında olduğu belli bu siteden beklemediğimi dile getirdim ben Transformice yi 1-2 arkadaşım oynardı ama ben abimden öğrendiğim 1.6 yı oynardım

II RaM5Es

Admin,dizinin yanında birde dizinin fotoğrafları olan bir bölüm olabilir mi? veya "Dizi hakkında bilinmesi gereken 10 gerçek" diye bir başlık açılırsa güzel olur diye düşünüyorum.

SezonlukDizi

@RaM5Es, bir şey demek zor siz yada diğer üyeler aklınıza gelenleri yazın belki yapılır belki yapılmaz. Daha öncelikli olarak yapılması gereken çok şey var.

II RaM5Es

Admin,Uzun süre üyeniz olanlarınızın sembolleri olsun derim mesela 6 aydır üye olanın yanına şahin,akrep,en çok yorum yapan sembolü gibi bir şey koyun ve ana sayfasında herhangi bir yerinde dursun.

II RaM5Es

@SezonlukDizi film siteniz olan Webteİzle.vip'e burası gibi Forum getirtmeyi düşünüyor musunuz?

SezonlukDizi

@RaM5Es, oraya da gelecek ancak diğer işlerimiz bir türlü bitmiyor onun için bu tür şeylere vakit kalmıyor. Oraya gelmeden önce buradaki forum yenilenecek ondan sonra oraya gelecek. @Elfidaaa, Burada yönetmen olmadığı için webteizledeki gibi olması zor. Neden yok dersen örnek olarak Breaking bad birden fazla yönetmeni var hepsini eklemek gereksiz bence sonuç olarak kesin sonuç vermiyor bazı dizilerde 2-3 bölüme bir yönetmen değişmiş olabiliyor incelemek istersen burayı kullan (https://turkcealtyazi.org/kadro/0903747/breaking-badd.html) Konu başlığı neden silindi dersen benzer konu olduğu için.

II RaM5Es

@SezonlukDizi yeni çıkacak olan diziler için ön kayıt gibi bir şey yapabilir miyiz?Mesala 2020 yılında çıkması beklenen bir çok dizi var veya 3-6 ay sonra çıkacak olan diziler var bunlara ön kayıt gibi bir şey yaparsak ve başladığında bize bildirim gelirse çok iyi olur.çünkü bunları unutabiliyoruz.siteye gelirse çok büyük bir artı olacağına inanıyorum özellikle bizler için. Bu arada bu sorumu da ayrı cevaplarsanız sevinirim webteizle.vip ve bu siteyi tek başınıza mı yönetiyorsunuz?

SezonlukDizi

@RaM5Es, onun için ilk önce bildirim sistemi yapılması gerek. Burayı ben yönetiyorum webteizleyi cstk.

LimonluSoda

@SezonlukDizi, nsöyleyeceklerim film izleme siteniz için. Haddim değil ama renkler konusunda bir araştırma yaparsanız çok iyi olur. Site karanlık modda 5 yıl geriye gidiyor ve ben karanlık modu nerede görsem kullanırım, bir şeyler eksik, bunun geliştirilmesi gerekiyor. Normal kısmı halledilirse çok iyi olur ayrıca sayfayı her yenilediğimizde arkada ki planın değişmesi harika bir şey.Doğru turuncu rengi kullanmanız gerektiğini düşünüyorum, Ayrıca film görsellerin altında ki film adlarının bir tık daha büyük olması işinize yarayacağını düşünüyorum. Az çoktan fazladır. Doğru olanlar abartılmadan kullanılırsa harika olur. Bazı şeyler izleyicinin gözüne sokulmamalıdır. İzleyici bunları kendi keşfederse bunları daha samimi bulur ve onun herhangi bir olumlu bir anlamı olur Not2: Karanlık modda yorum düzenleme yaptığımız da arka planın beyaz olması küçük bir hata düzeltilirse iyi olur. Sezonluk dizi gibi bir siteye benzerse çok iyi olur çünkü gördüğüm en iyi dizi izleme sitesi ve tüm dizilerimi buradan izlerim. Bunları buradan demek kolay geliyor ama işin asıl zor kısmı size ait ben kendimce hatalı bulduğum yerleri size söyleyerek yardımcı olmaya çalışıyorum. Tekrardan ayrıca bu sadece size herhangi bir ilham vermesi için söylüyorum uzun bir tarihten beri tüm dizi siteleri aynı klasik tarzı kullanıyor neden farklı bir sunum tarzınız olmasın ki sizde biliyorsunuz ki kalitesiz bir malı çok iyi bir sunumla tüm insanlara satabilirsiniz ve yine çok kaliteli bir malı rezalet bir sunumla berbat edebilirsiniz. Sunum çok önemli ve sizler kaliteli bir malı orta bir şekilde sunuyorsunuz.bunun en sağlam örneğini siyasiler de görüyoruz. Yıllardan beri hiçbir siteye böyle bir yazı yazmamışımdır umurumda değiller işinizi hakkıyla ve temiz bir şekilde yaptığınız için bunu yazmayı gerek gördüm. Teşekkürler

Jack Reacher

Admin dizileri bölümlerine göre sıralayabiliriz misiniz? Veya yanına ne kadar bölüm olduğunu belirtebilir misiniz?

SezonlukDizi

@LimonluSoda, yetkili arkadaşa ulaştırdım. @Flash57, yapılabilir.

Emil_Aze

hile olur

SezonlukDizi

@Punisher58, trend sayfası yapılınca olabilir.

II RaM5Es

@SezonlukDizi, işitme engelliler için bir bölüm açmak güzel olur. Altyazı var ama bunun gelişmiş hali varsa onlar için daha iyidir.

SezonlukDizi

@RaM5Es, benim elimden bu durum için bir şey gelmez ama biri çıkar ben gönüllü olarak altyazı hazırlarım derse bizde yayınlarız.

II RaM5Es

@SezonlukDizi, Diziye tıklayınca açılan sayfada dizinin tanıtıcı fragmanını yerleştirmeyi düşünüyor musunuz ?

SezonlukDizi

@RaM5Es, var zaten ama her dizide yok son eklenen dizilere ekliyorum genelde, yakında diğerlerine de eklenecek.

bendisarz

Bu arada diziler sekmesinde sıralama türüne dizilerin favori üye sayısına göre bir ekleme yapabilir misiniz? Admin en çok kim dizi izlemiş veya kaç ay izlemiş diye bir sıralama yapabilir misiniz?

SezonlukDizi

@bendisarz, trent sayfasında olacak, tabii vakit bulup yapımına başlayabilirsem.

II RaM5Es

Adminim az önce fark ettim de beğeni ve beğenmeme aşırı sade olmuş ve kimlerin beğenip beğenmediğini göremiyoruz. Eski sistem daha iyiydi. Yeniliğe karşı değilim, yalnız yeni gibi de durmuyor. Teşekkürler.

SezonlukDizi

@RaM5Es, onuda ekleyeceğim

Corto

Profilimizde diziler "devam edilen" ve "tamamlanan" şeklinde gözüküyor sadece. Ben "devam edilen" kısmındaki çoğu diziyi izlemeyi bıraktım mesela, öyle bir seçenek eklenebilir mi admin? İzlemeyi bıraktım diye işaretleyebilelim o dizileri de.

II RaM5Es

@Corto, o kadar da önemli olduğunu düşünmüyorum. @nicataie, kaldırırsa dizi izleme süresi belirsizlik kazanır.

II RaM5Es

@SezonlukDizi, foruma "hangi tartışma başlığı kaç kere okunmuş" diye bir özellik gelirse daha ciddi bir forum ortamı oluşturur diye düşünüyorum. Esen kalınız.

II RaM5Es

@SezonlukDizi, Spotify gibi izlediğimiz dizilere göre dizi önerilse veya anket olsa ve cevaplarımıza göre bize dizi önerecek bir algoritma geliştirilirse çok faydalı olur diye düşünüyorum. Birincisi daha zor ama yapılabilir.

SezonlukDizi

@RaM5Es, öyle bir düşüncem var da zaman yok.

II RaM5Es

@SezonlukDizi, bugün farkettim foruma arama motoru özelliği gelmesi gerekiyor. Aynı başlığın 2-3 kere açıldığını görüyoruz.Bu sorun 'Genel' tartışma açıldığında sorun oluyor. Kullanıcılar istediği başlığı forumda arasında bulamazsa kendi başlığını açar. Tabii bu konuya sizin nasıl bakacağınız daha önemli.

SezonlukDizi

arama var zaten https://i.resimyukle.xyz/VfAKdN.jpg

II RaM5Es

@SezonlukDizi, arkadaşımın telefonunda yaptığımda gözüküyor.Teşekkürler google'ı tekrar indirip sildilm. Sorun çözüldü. Bende o ray kaymıyordu.

bendisarz

//*ÜYE -KULLANICI EKLEME Gelebilir mi acaba artık ??? Arkadaşlık değil. Bir chat platformu gibi olmasın tabi. ama takip etme bence çok güzel olur....şahsen ben bazı kullanıcıları takip ediyorum tarzıma uyan hangi dizileri izlemişler diye. ordan da yeni dizilerime başlıyorum.Merak ediorum kullanıcılar neleri listelerine almış yada neleri izleyecekler listesine almışlar... //*İZLEDİĞİMİZ zamanın yanında / BÖLÜM SAYISI DA EKLENEBİLİR mi? //*TAKİP ETTİKLERİMİZ VE TAKİPÇİLERİMİZ OLABİLİR. //*DİZİLERİN FRAGMANLARI DA BENCE ÇOK ÖNEMLİ. TANITIMLARIMA FRAGMAN DA KONULMASI DAHA KEYİFLİ HALE GETİREBİLİR. //*ANA SAYFADA DİZİLERDE DEVAM EDENLER mesela Yeşil renk çerçeve de SEZON FİNALİ verenler mesela sarı renk çerçevede FİNAL yapan Kırmızı çerçevede olabilir. Daha canlanır eğlenceli hale gelir site tasarımı. gibi gibi.

SezonlukDizi

@bendisarz, yazdıklarınızın çoğu aklımızda olan şeyler ama yapmaya fırsat bulamıyorum. Sarı, kırmızı çerçeve koymayız o kesin sade olması daha iyi. Sezon finali vs olursa belirtiyoruz zaten. Fragmanlar var aslında ama her dizide yok maalesef.

nicataie

yukarıda yazılanlar iyide bence en önemlisi hala bölüm sayısı. Bölüm sayına bakmak için bir bölümün izle butonuna tıklıyorum, ana sayfamda sayısına bakıyorum, ‘daha sonra izle’ listesinden çıkıyor geri gidip tekrar listeye ekliyorum

II RaM5Es

@SezonlukDizi, Dizi veya film sitenize akıllı işaretleri getirtmeyi düşününüyor musunuz?

bendisarz

@ErenUcar zaten diziyi bitirince Yan tarafa Tamamlananlar kısmına atıyor. Devam edenlerde kalmıyor.Yani kolay görüyorsun. Bence gerek yok. Tamamlananlar kısmında ne izleyip bitirdiğimizi biliyoruz en azından.

II RaM5Es

@SezonlukDizi, punisher58'in dediği gibi gerçekten bazı bölümleri çok seviyoruz veya orada olan bir sahne için bölümü aramak zorunda kalıyoruz veya unutuyoruz. Böyle bir özelliğin gelmesi konusunda sizin fikriniz nedir?

SezonlukDizi

@RaM5Es, daha sonra izleyi kullanabilirsiniz şimdilik belki daha sonra ekleriz izlendi yaparsanız listeden silebilir onun için pek kullanışlı olmayabilir

II RaM5Es

@SezonlukDizi, ilk önce "daha sonra izle" yaptıktan sonra dizinin tamamımını izlendi yaptığım için doğal olarak 'daha sonra izle' kısmından atıyor. Ama bunu ters bir şekilde yapınca sorun kalmıyor. Belki bunu düşünebilirsiniz?

Dalek Doctor

Bence kullanıcılar arası mesajlaşma çok güzel bir şey olurdu.Yani forumda değil de kendi aramızda fan grupları içerisinde tartışmak,mesajlaşmak,fikirlerimiz orada belirtmek güzel olmaz mıydı?Siz ne düşünüyorsunuz?

II RaM5Es

@SezonlukDizi, Listem kısmı üye girişi yaptıktan sonra gözükmüyor. En azından mobil sürümde böyle oluyor.

SezonlukDizi

@RaM5Es, güncellendi

II RaM5Es

@SezonlukDizi, Çeviriyi yapan arkadaşların isimlerini ekleyebilir misiniz? Bu arada yeni farkettim Favoriler kısmında "Bölüm" kısmını oluşturmuşsunuz. Şahsen çok beğendim. Teşekkürler.

Aslanlı Xanım

Favori bölüm ekleme gelmiş çok teşekkürler :)

Aslanlı Xanım

@Punisher58 evet hatırlıyorum, sana da teşekkürler :D

II RaM5Es

@Punisher58, iyi düşünmüşsün ama bu gibi şeylerle admin uğraşır mı? Zararı olmaz ama yararı olur. Bazı insanlar sırf listede ismi geçsin diye manyak fikirler bulabilir o başka.

mstfacyln27

@Punisher58, Tam olarak ne olduğuna çok bakmadım aynı şey mi bilmiyorum ama foruma girince sol tarafta listeler var. Orayı bir incele istersen.

SezonlukDizi

@Punisher58, profiline imbd yada tvtime profil linkini ekle merak edenler baksın. Şuan forumdaki listeyi bile kullanan yok onuda kullanan olmaz yada çok az olur.

SezonlukDizi

@Punisher58, profiline imbd yada tvtime profil linkini ekle merak edenler baksın.

psixopat

Bazı dizilere ikinci kez veya daha fazla izleyenlerimiz oluyor onu belirtilebilecek bir kısım olsa güzel olabilir mesela benim 2-3 kere bitirdiğim dizi sayısı 5-6 tane rahat vardir

II RaM5Es

@Psixopat, ikinci izlediğim bir dizi yok ama @SezonlukDizi yaparsa güzel olur. @SezonlukDizi, eğer daha önce dediğim gibi, en çok yorum (vb kriterlere göre) yapana veya uzun süre üyeniz olanlara kullanıcı alanının herhangi bir yerine rozet konulursa, insanlar dizilerin altına yorum yapmak için bahane arayacak. Kazan kazan hesabı. Üyeler buna nasıl bakıyor yazsınlar. Esen kalınız.

psixopat

@RaM5Es benim bay var indirdiğim dizileri başka dizi bulamayınca tekrar izliyorum

nicataie

dizilerin bölüm sayı eklensin lütfen

mstfacyln27

Forum konularına sayfalama yapılabilir diye düşünüyorum. Mesela bu konuda 70den fazla mesaj var tıklayınca en alta kadar çevir babam çevir. 10 mesajlık şekilde sayfalama yapılsa tıkladığımızda doğrudan en son sayfayı açsa daha kullanışlı olur. Aynı şekilde bir konuya girdiğimizde altta aynı diziye ya da genelse genele ait başlıklar içinde sayfalama yapılabilir. Özellikle genelde konu sayısı çok olduğu için faydalı olabilir. Ama altta kaldığı için çokta gerekli değil. Size kalmış sadece tasarım açısından belki katkısı olur. Ayrıca konuya girince alttaki başlıklar en yeni en üste olacak şekilde değilde tam tersi en eski konu en üstte sıralanıyor. Bu ölçüt tersine çevrilebilir. Sıralama yapılırken de referans olarak forum ana sayfasında olduğu gibi en son atılan mesajın tarihine göre değil ilk mesajın tarihine göre sıralıyor. Bundan dolayı bir konu hala güncel olsa bile altlarda kalabilir.

Emil_Aze

Bildirim özelliyi var mı sitede? Yoksada eklense süper olur.

II RaM5Es

@SezonlukDizi, istediğimiz kullanıcıyı engelleme özelliği gelsin. Forum ve dizilerde yorumlarını görmek istemediğimiz çok kişi oluyor. Sizlerin görevi düşünce özgürlüğünü serbest bırakmak olduğu için arada gıcık tipler çıkıyor ve bizim için en iyi çözüm yolu bu gibi gözüküyor. Teşekkürler.

dizi izleyicisi

İzlenen diziler hakkında son yorumlar sayfanın sağ tarafında bulunsa güzel olur diye düşünüyorum.

II RaM5Es

@SezonlukDizi, film siteniz Webteizle.vip hakkında getirilmesi gereken bir özellikten bahsedeceğim. Siteyi açtığımda yatay olarak sıralanan raydaki filmleri ve isimleri görebiliyorum lakin bu yeterli değil. İMDB puanı ve filmin türünün ne olduğunu bilmeden filmleri açmak çok can sıkıcı.

SezonlukDizi

@RaM5Es, buraya değil de webteizle ye yazman daha doğru ben yine de ileteyim ancak oranın tasarımında değişikliğe gideceğini sanmam, zaten o alandakiler belli kalitedeki filmler

Honyey

Dizileri sıralarken izlenme sayısına göre sıralama var mı ben mi bulamıyorum aylardır? Favori var ama...

II RaM5Es

Sevgili @SezonlukDizi, artık forumla pek uğraşamadığınızı biliyoruz. Nede olsa forumun günde yüzlerce yorumunu onaylıyorsunuz ve bu çok yorucu olsa gerek. Bu konuda kesinlikle bir yardıma ihtiyacınız var. Forumun kalitesi son 1 ayda çok fazla düştü. İşte bunun için kendinize bir kaç moderatör bulmanız. Şahsi görüşüm ve onlardan emin olduğum @ManyakVAntepli ve @Mugiwara No Luffy-san. Gerçi @GRİADAM'da olabilir. Öyle bir düşünceniz olursa kesinlikle buna uygun olmadığımı belirteyim.

Luffy-san

Admin izin verirse ben memnuniyetle yaparım.

ManyakVAntepli

Ben yapamam işten dolayı vaktim olmaz ama @GRİADAM dan çok güzel mod olur. @Mugiwara No Luffy-san dan olmaz ama onu pek sevmiyorum.

Agent Cooper

ben 10 tartışmaları khk ile yasaklansın lütfen.

Emil_Aze

@ManyakVAntepli Sen yapsan her kes Godfather ve Seinfeld övmek zorunda kalırdı iyi olmuş.

Emil_Aze

@AgentCooper +++++++++

Luffy-san

@ManyakVAntepli Whaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...aaaaaaa.......t? @Agent Cooper Bence de. Yani yasaklanmasın da biraz düşürülsün. Forumu çok meşgul ediyor bence.

ManyakVAntepli

@Emil_Aze Hala zorundasınız The Godfather ve Seinfeldi övmeyen Sirius yıldızından gelmiş bir uzaylıdır. Adminin de pp si Marlon Brando yani ban yemek istemeyen hemen övsün.

Emil_Aze

The Godfather üstün oyunculuklara, inanılmaz bir hikaye ve sinematografiye sahip bir sanat eseridir. (Her ihtimale karşı) @ManyakVAntepli Pp yazmayın işte fesatlık tavan yapıyor bende.

II RaM5Es

Konudan çok sapıldı ama Seinfeld'ın son bölümünü 1 haftadan fazla oldu açıp seyredemiyorum.

Erlik Han

@SezonlukDizi bu konuyla pek ilgili değil ama forumda hata diye aratınca bulamadım friends'te ilk ve son sezon telif yediği için her ne kadar izlendi yapsam da tüm bölümlere telifli bölümlere yapamadığım için profilimde devam ediyor yazıyor buna çözüm olarak direkt diziyi izlendi diye işaretleyebilmek daha iyi olur hem diğer diziler için de kolaylıkla izlendi olarak işaretleyebiliriz

SezonlukDizi

@widegoktug07 bölümün birine gir o sayfadan tek tek işaretle

II RaM5Es

@SezonlukDizi, neden bir film veya dizi sahiplerinin yapmadığı ya da bunu finanse etmediğini çok merak ettiğim bir konu var, bu sitenin bir YouTube kanalı olması çok güzel olurdu ve belki ses getirecek bir şey olurdu. Nasıl desem? Mesela Filmle ilgili ilginç bilgiler, film ve dizi analizleri, yılın damga vuran film ve dizileri gibi.

SezonlukDizi

@Yusuf tepe, bende 5-6. kez söylüyorum sayfayı yenile düzeliyor

SezonlukDizi

@Yusuf tepe, gelmez

SezonlukDizi

@Yusuf tepe, o daha önce şu bölümlerin çoğuna 1 veren biri vardı ta o zaman benim aklıma gelmişti zaten ancak onu yapmak için ekstra 1 sorgu daha eklemek gerekiyor, yapılabilir tabi ancak yapacak olsam o zaman yapardım. ben 10 için yapacak bir şey yok.

II RaM5Es

@SezonlukDizi, foruma yazmak için en az 1 yıl gerekiyor.

SezonlukDizi

@II RaM5Es, direkt kapatsak daha iyi olacak gibi

II RaM5Es

@SezonlukDizi, siteyi düzenli kullanan birinin foruma kaliteli şeyler yazmasının ve üretmesinin daha olası olduğunu düşünüyorum.

Bombacı Mülayim

@SezonlukDizi Bu büyük ihtimalle bölüm yorumları için yapılamaz ama tartışmalar için belki resim ve gif ekleme özelliği getirilebilir.

SezonlukDizi

@ErenUcar, bir sonraki güncellemede, ne zaman olur belli değil belki hiç olmaz @Bombacı Mülayim, olabilir, olmaya da bilir.

D4RK

@SezonlukDizi, forumdaki yorumlara like ve dislike seçeneği gelebilir mi?

Myriad

Her diziye 1/10 veren kanser kitle banlanabilir mi?

Bu tartışmaya yeni yorumlara kapatılmıştır.

8

6

21

takip sistemi
Genel - SezonlukDizi yazdı.

4

1

1

CsTk
Genel - Antipatik yazdı.

5

Yeni Yıl
Genel - Emil_Aze yazdı.

6

5

5

Youtube embed
Genel - Antipatik yazdı.

1

6

4

4

21

4

Sizce Hangisi
Genel - yulaf02 yazdı.

8

Disney Plus
Genel - TheBone yazdı.

6

7

TWD spin off
Genel - Trash boat yazdı.

5

22

belgeseller
Genel - SezonlukDizi yazdı.

4

7

2

6

5

4

14

1 puancılar
Genel - EmirEfe yazdı.

5

Anti Hero'lar
Genel - II RaM5Es yazdı.

3

7

9

5

6

16

8

2

Yerli diziler
Genel - II RaM5Es yazdı.

2

6

Favori 10 Filminiz
Genel - peter42 yazdı.

10

6

2

Netflix Ve Türkiye
Genel - Emil_Aze yazdı.

4

6

mobil uygulama
Genel - Emirefetheh yazdı.

27

7

9

Davara Efsanesi
Genel - Luffy-san yazdı.

2

Emmy 2020
Genel - Honyey yazdı.

17

15

10

Amazon Türkiye
Genel - Gorki yazdı.

14

19

9

11

Bu Sitenin İyi Yönleri
Genel - yazdı.

5

12

14

13

11

Yeni Batman Filmi
Genel - Emil_Aze yazdı.

48

16

TvTime
Genel - Luffy-san yazdı.

17

13

6

6

14

Film sitesi
Genel - SezonlukDizi yazdı.

5

46

Netflix
Genel - Myriad yazdı.

12

Dizi tarihinde ?
Genel - Trash boat yazdı.

14

1

15

Dizi Terimleri
Genel - II RaM5Es yazdı.

5

22

11

2

Reklam Konusu
Genel - Freelancer yazdı.

1

İMDB Rüyası
Genel - Luffy-san yazdı.

32

18

15

7

Anime, Çizgi Filmdir
Genel - yulaf02 yazdı.

33

22

5

öneri
Genel - psixopat yazdı.

3

Belgesel Tavsiyesi
Genel - Gorki yazdı.

20

10

22

Player Sorunu
Genel - 91.Forte.91 yazdı.

15

9

27

13

3

7

5

Spam Başlık
Genel - Emirefetheh yazdı.

5

Kötü diyalog
Genel - II RaM5Es yazdı.

15

uptobox
Genel - ManyakVAntepli yazdı.

2

Regular Show
Genel - GRİADAM yazdı.

13

3

12

Reklam
Genel - suleee yazdı.

6

33

6

Vikings: Valhalla
Genel - Elfidaaa yazdı.

6

Underrated Diziler
Genel - Emil_Aze yazdı.

17

9

Turkish Delight
Genel - II RaM5Es yazdı.

10

55

2

7

Türk dizileri
Genel - Ökkeş Can yazdı.

6

11

Yeni dizi - World on Fire
Genel - yazdı.

2

25

17

Kesit
Genel - Jack Reacher yazdı.

6

14

10

9

Yıldız
Genel - darendelee yazdı.

10

2

5

7

7

Dizi istek
Genel - hophop yazdı.

11

2

7

öneri
Genel - safak kutlucan yazdı.

1

Oyuncular
Genel - II RaM5Es yazdı.

3

7

ingilizce öğrenme
Genel - mcdeltat yazdı.

8

25

Friends mi HIMYM mı?
Genel - kermitt yazdı.

4

1

15

17

1

Disney +
Genel - marvelhpgot yazdı.

5

Marvel haberleri
Genel - yazdı.

10

6

Arkadaşlık
Genel - II RaM5Es yazdı.

8

14

6

8

1

Pasific Rim
Genel - yazdı.

1

Dizi Öneri
Genel - yazdı.

7

Teşekkürler
Genel - yazdı.

5

Yeni Dizi - Wheel of Time
Genel - yazdı.

1

Profil yenilemesi
Genel - yazdı.

7

Yeni dizi - The Capture
Genel - yazdı.

1

8

Playerlar hakkında
Genel - yazdı.

5

Yeni Görünüm
Genel - yazdı.

5

1

5

1

Rapid video sorunu
Genel - yecin yazdı.

7

Kim bu CsTk?
Genel - SezonlukDizi yazdı.

3

indirme
Genel - SezonlukDizi yazdı.

17

dizi arama
Genel - Abdulkadir34 yazdı.

6

5

Ghost Rider
Genel - Luffy-san yazdı.

8

3

Swamp Thing
Genel - Elfidaaa yazdı.

5

2

1

Cate Blanchett
Genel - Elfidaaa yazdı.

3

3

8

28

4

32

4

Dizi Puanlaması
Genel - Asklepios yazdı.

4

Belgeseller
Genel - GRİADAM yazdı.

7

15

12

Animasyonlar
Genel - Almy yazdı.

3

8

7

4

5

tavsiye
Genel - yazdı.

7

7

120

8

14