Yeni Batman Filmi

Emil_Aze

Fragman çıktı. Bence hoş bir film olacak. The Dark Knight'ı geçemez ama olsun. Filmde birden fazla kötü karakterin olmasıda bir farklılık katacak. Son olarak filmden sonrada aynı dünyada geçecek bir dizi de planlanıyormuş.

Luffy-san

Birden fazla kötünün olması bence o kadar da iyi bir şey değil. Penguin, Catwoman ve Riddler olacakmış. Hepini çok iyi yansıtmaları gerekecek. Bir süper kahraman filmi eğer biz kötüye sempati duyuyorsak mükemmeldir bence

Luffy-san

Bence Pattinson role çok iyi oturmuş. Ve çok da iyi oynayacağını düşünüyorum. Adam Twilight'taki gibi değil. Kendini çok geliştirdi. Good Time adlı filmine bakabilirsin

Luffy-san

Bence fragmanda çok iyi gözüküyordu

Luffy-san

@Punisher58 Oscar'ı öldüğünden dolayı verdiklerini sanmıyorum ve ben filmi ilk izlediğimde ve Heath Ledger'ın mükemmel oyunculuğunu gördüğümde öldüğünü bilmiyordum. Bu arada en iyi joker tartışmasında ben hiç seçemedim. Hep Phoenix ve Ledger arasında kalırım

Emil_Aze

Heath Ledger net. Joker'i 30dk fazla görmedik The Dark Knight'da. Phoenix'le aynı süreyi almış olsaydı(kendi solo filminde mesajla) neler olurdu neler.

Emil_Aze

Bu arada film Liverpool'da çekilmiş. Otobüsün bile yeşil ekranla yapıldığı bu günlerde bize bir nefes aldırıcak .

GRİADAM

Şövalye batman beni biraz sıktı. Ben Affleck potansiyeli en yüksek batmandı (süper oğlanın kafasında lavabo kırışı efsane olsa da led gözleri onu parlatmaya yetmedi.), hem yaşı hem birikimi bilge koruyucu olmaya hazır olduğu halde bomboş işler çıkarıp geekleri ağlattılar. Şimdi yeniden başlıyor... Umarım sinematografisi kaliteli olur çünkü hikayeleri kalmadı.

Luffy-san

Söylediğiniz sahneler de çok iyi ama şunlar da iyi: Joaquin'in You get what you f****** deserve sahnesi ve Heath'in sorgu sahnesi

Emil_Aze

@GRİADAM Batman v Superman'deki performansı beni de tatmin etmişdi ama Justice League'de çok kötüydü. Bu arada Justice League'in Zack Snyder versiyonu çıkacakmış. Ne kadar bu adama güvenmesemde izlediğimiz versiyondan daha kötüsünü yapamaz her-halde. Tabi Darkseid'ın annesinin ismi Martha değilse.

GRİADAM

@Emil_Aze JL nin tek iyi tarafı benim için batman kostümüydü. Marha olayını parodi olarak düşününce yiyorum ama batma'nin arabayla milleti ezmesini aklım almıyor. Darkseid tam geliyor derken yine başa sardılar, Dc madem bu leveli geçemiyor abisine falan versin de geçirtsin, odamdaki posteri yırtmama bir Batman Returns filmi kaldı.

ManyakVAntepli

@Abdulkadir34 Hayır hiçbiri güzel değil Enes Batur:Gerçek Kahraman daki sahneler varken bu anlattıklarınız çöp. Şaka bir yana DC den benim gram ümidim yok artık en azından evren kurma açısından. Shazam, Aquaman, Wonder Woman, Man of Steel filmleri başarılıydı ama bu karakterleri bir filmde topladıkları zaman s.çıyor DC. Hatta üzerine sıvıyor bir de. JL de ben şahsen Darkseid i beklerdim onun köpeği Steppen Wolf u görünce hiç de heyecanlanmadım Superman in eğlenerek dövdüğü birisi mk. Sağlam bi yönetmen ve senarist gelmezse DC nin ve Warner Bros un işi yaş.

Emil_Aze

@GRIADAM Batman'in insanları ezmesini (İnsanları kast ediyorsan) "Beni bu hale Joker getirdi" gibi bir açıklama getirmişlerdi (güya) bir sahneyle ama bunun sadece "Batman önüne geleni öldürsünde aksiyonu bol olsun" mantığıyla yapıldığı o kadar belliydi ki küfr etmeden tutamadım kendimi. Bu kadar mı kolay Batman'in insanları öldürmeme felsefesinin üstününü çizmek.

Emil_Aze

JL'deki Batman neydi öyle ya. Yapdığı ucuz espiriler bir yana kalsın Batman bu kadar loser olmaz ya. Superman'le savaşda olayın sonunda gelmesi, Aquaman uzaylıları "sol memesiyle döverken" Batman'in aynı uzaylıdan (bak uzaylı diyorum uzaylılar değil) dayak yemesi falan çok sinirimi bozdu. Ya diğer karakterlerin gücünü azaldın ya da Batman'e daha fazla özellik getirin. Yoksa böyle sadece poz verdikde hatırlanan bir karakter oluyor.

Bombacı Mülayim

Filme acayip hypelandım. Robert Pattinson role cuk oturmuş, adamın oyunculuğuna zaten güveniyorum, fragmandan gördüğüm kadarıyla söylüyorum yüzündeki ifadesi gözlerindeki bakışları ve o dağınık saçlarıyla Batman'ın bozuk ruh halini iyi yansıtacağa benziyor. Şimdilik benim için filmin tek olumsuz yanı filmdeki Catwoman'ın Michelle Pfeiffer'ın performansını geçme ihtimalinin 0 olması. @Abdulkadir34 Aga Jack Nicholson comic book accuratelik denen zımbırtıyı hesaba katarsan en iyi Joker'dir.Hatta onu boşver sadece Dc'nin bugüne kadar yapmış olduğu çizgi diziler ve animasyon filmlerindeki çizilmiş olan Joker portresini hesapla yine en iyisi o çıkar. @Punisher58 Aga Val Kilmer da sarışındı diye hatırlıyorum, bence ufak detaylara fazla takmamak lazım. Bu arada bana sorarsan günümüzün en uygun Batman adayı Can Yaman'dı, DC böyle bir fırsatı geri teperek en az 20 yıl Marvel'ın gerisine düştü.

Bombacı Mülayim

@Punisher58 Nasıl bilmezsin! Can Yaman'ın kendileri milli hazinemiz olur. Bu arada ben Kilmer'ı Batman rolünde beğenmiştim özelliklede sesi müq'tü,hakkında sadece oynadığı film için çok "tuhaf" diyebilirim o kadar

Emil_Aze

@Punisher58 Ben bile tanıyorum sen nasıl tanımazsın. Adamın Türkiyeden çok Avrupa ülkelerinde fanı var. Türk sinemasını ileri götürmek için elinden geleni esirgemeyen önemli bir şahsiyyetdir kendisi.

Asklepios

Ben Robert Pattinson hakkında bir şeyler söylemek istiyorum bazıları role oturmadığını söylemiş fakat ben fragmanda izlediğime göre bence gayet iyi. Ha bir Christian Bale kadar olacağını düşünmüyorum ama yinede güzel. Ayrıca Robert Pattinson'u sadece Twilight serisinden yargılamak yanlıştır çünkü kendisi bile o filmde oynadığı için pişman olduğunu söylüyor ve kendisinin oynadığı son filmlere bakarak kendini geliştirmiş gibi duruyor. Bence kendisi hem Tenet filminde hem de Batman filminde başarılı olacaktır.

Bombacı Mülayim

Bu arada Ben Affleck Ezra Miller'lı The Flash(2022) filminde Batman rolüne tekrar geri dönecek.Diğer rivayetlere göreyse aynı filmde Batman(1989) ve Batman Returns(1992) filmlerinde Batman'i canlandıran oyuncu Micheal Keaton da paralel bir evrenin Batman'i olarak yer alacak.

Emil_Aze

Bu kadar erken mi? Sırada ne var flashpoint paradox'u mu? DC böyle giderse batacak film sektöründe. Bu arada şunu izlemediğseniz acele edin: https://webteizle.vip/izle/altyazi/justice-league-the-flashpoint-paradox

Bombacı Mülayim

@Emil_Aze Tek olumlu kısmı Micheal Keaton'ın dönüşü olarak gözüküyor,gerçi DC'ye pek güvenmiyorum 30 yıl sonra adama yazık olmazsa iyidir.

Bombacı Mülayim

Batman'in korona kapmış olması ayrı bir ironi olmuş

Bombacı Mülayim

Batman Returns(Again)

Emil_Aze

@Punisher58 Adam öldü diye demiyorum ama role uygundu bence neden sevmedin ki?

Luffy-san

@Emirefetheh bence Joker haklı. Aksini iddia eden argümanlarla çıksın karşıma

ManyakVAntepli

Joker haksız. Bizi de insanlar aşağılıyor patronumuzdan azar yiyoruz ama gidip de katil olmuyoruz. Katil olacağına daha çok çalışıp kendini kabul ettirebilirdi. (Ppsin de joker olan birinin bunu söylemesi komik)

Bombacı Mülayim

Joker haklı mı ??? Siz ne anlatıyorsunuz, adam filmde sırf Ssk'sı ilaç parasını karşılamadı diye isyan çıkartıyor isyan

Luffy-san

İlk olarak Gotham ve Türkiye farklı. İkinci olarak da sesimin tonundan şaka yaptığımı anlamadınız mı :D

Emil_Aze

SE7EN'deki seri katili, Death Note'daki Yagami Light'ı haklı bulmayan adamım ben. Joker'i mi haklı bulucağım :D?

Luffy-san

Yagami Light'ı haklı bulmayanları da anlamıyorum. Nasıl dünyayı düzelteceksiniz yoksa. Düzeltemezsiniz. Tek yolu o

Emil_Aze

Adam bi öldü dünya eski haline döndü. Light'ın yaptıkları onu "Yeni Dünyanın Tanrısı" yapmak dışında hiç bir işe yaramadı.

Luffy-san

İnsanlar o öldükten sonra tabii ki de dünya eski haline dönecek. 5 yıl yeterli bir süre mi sence?

ManyakVAntepli

Se7ven deki seri katil tartışılır ama Light kesinlikle haklıydı. Kötüleri beslemek yerine direkt öldür ki kimse kötülük yapamasın. Herkesin hayalindeki ütopya aslında bu. Tabi en ufak suç işleyenleri öldürme ama cinayet işleyenleri ya da vatan hainlerini falan öldür.

Emil_Aze

50 yıl geçse ne yazar yine eski haline döner dünya . Aga yapacaksa şu işi politikacıları öldürseydi. Ama o gidib polisle onlara dokunmayacağı konusunda anlaşıyor.

Sizde Katılın

Spoiler Ekle
Cevapla

8

6

21

takip sistemi
Genel - SezonlukDizi yazdı.

4

1

1

CsTk
Genel - Antipatik yazdı.

5

Yeni Yıl
Genel - Emil_Aze yazdı.

6

5

5

Youtube embed
Genel - Antipatik yazdı.

1

6

4

4

21

4

Sizce Hangisi
Genel - yulaf02 yazdı.

8

Disney Plus
Genel - TheBone yazdı.

6

7

TWD spin off
Genel - Trash boat yazdı.

5

22

belgeseller
Genel - SezonlukDizi yazdı.

4

7

2

6

5

4

14

1 puancılar
Genel - EmirEfe yazdı.

5

Anti Hero'lar
Genel - II RaM5Es yazdı.

3

7

9

5

6

16

8

2

Yerli diziler
Genel - II RaM5Es yazdı.

2

6

Favori 10 Filminiz
Genel - peter42 yazdı.

10

6

2

Netflix Ve Türkiye
Genel - Emil_Aze yazdı.

4

6

mobil uygulama
Genel - Emirefetheh yazdı.

27

7

9

Davara Efsanesi
Genel - Luffy-san yazdı.

2

Emmy 2020
Genel - Honyey yazdı.

17

15

10

Amazon Türkiye
Genel - Gorki yazdı.

14

19

9

11

Bu Sitenin İyi Yönleri
Genel - yazdı.

5

12

14

13

11

16

TvTime
Genel - Luffy-san yazdı.

17

13

6

6

14

Film sitesi
Genel - SezonlukDizi yazdı.

5

46

Netflix
Genel - Myriad yazdı.

12

Dizi tarihinde ?
Genel - Trash boat yazdı.

14

1

15

Dizi Terimleri
Genel - II RaM5Es yazdı.

5

22

11

2

Reklam Konusu
Genel - Freelancer yazdı.

1

İMDB Rüyası
Genel - Luffy-san yazdı.

32

18

15

7

Anime, Çizgi Filmdir
Genel - yulaf02 yazdı.

33

22

5

öneri
Genel - psixopat yazdı.

3

Belgesel Tavsiyesi
Genel - Gorki yazdı.

20

10

22

Player Sorunu
Genel - 91.Forte.91 yazdı.

15

9

27

13

3

7

5

Spam Başlık
Genel - Emirefetheh yazdı.

5

Kötü diyalog
Genel - II RaM5Es yazdı.

15

uptobox
Genel - ManyakVAntepli yazdı.

2

Regular Show
Genel - GRİADAM yazdı.

13

3

12

Reklam
Genel - suleee yazdı.

6

33

6

Vikings: Valhalla
Genel - Elfidaaa yazdı.

6

Underrated Diziler
Genel - Emil_Aze yazdı.

17

9

Turkish Delight
Genel - II RaM5Es yazdı.

10

55

2

7

Türk dizileri
Genel - Ökkeş Can yazdı.

6

11

Yeni dizi - World on Fire
Genel - yazdı.

2

Yaratıcı Fikirler
Genel - nicataie yazdı.

99

25

17

Kesit
Genel - Jack Reacher yazdı.

6

14

10

9

Yıldız
Genel - darendelee yazdı.

10

2

5

7

7

Dizi istek
Genel - hophop yazdı.

11

2

7

öneri
Genel - safak kutlucan yazdı.

1

Oyuncular
Genel - II RaM5Es yazdı.

3

7

ingilizce öğrenme
Genel - mcdeltat yazdı.

8

25

Friends mi HIMYM mı?
Genel - kermitt yazdı.

4

1

15

17

1

Disney +
Genel - marvelhpgot yazdı.

5

Marvel haberleri
Genel - yazdı.

10

6

Arkadaşlık
Genel - II RaM5Es yazdı.

8

14

6

8

1

Pasific Rim
Genel - yazdı.

1

Dizi Öneri
Genel - yazdı.

7

Teşekkürler
Genel - yazdı.

5

Yeni Dizi - Wheel of Time
Genel - yazdı.

1

Profil yenilemesi
Genel - yazdı.

7

Yeni dizi - The Capture
Genel - yazdı.

1

8

Playerlar hakkında
Genel - yazdı.

5

Yeni Görünüm
Genel - yazdı.

5

1

5

1

Rapid video sorunu
Genel - yecin yazdı.

7

Kim bu CsTk?
Genel - SezonlukDizi yazdı.

3

indirme
Genel - SezonlukDizi yazdı.

17

dizi arama
Genel - Abdulkadir34 yazdı.

6

5

Ghost Rider
Genel - Luffy-san yazdı.

8

3

Swamp Thing
Genel - Elfidaaa yazdı.

5

2

1

Cate Blanchett
Genel - Elfidaaa yazdı.

3

3

8

28

4

32

4

Dizi Puanlaması
Genel - Asklepios yazdı.

4

Belgeseller
Genel - GRİADAM yazdı.

7

15

12

Animasyonlar
Genel - Almy yazdı.

3

8

7

4

5

tavsiye
Genel - yazdı.

7

7

120

8

14