Neden Clara'dan nefret ediliyor?

Oswald

Şu Clara'dan nefret edenler sebebini yazabilir mi? Dizinin en sevdiğim karakteri ve çoğunluk saçma bir şekilde nefret ediyor neden nefret ediliyor?

NQuesSy

Bazen çok zeki bazen gerizekalıya bağlıyor ama bence en kötüsü Clara,değil en kötüsü Donna idi çok kaprisli ve iğrenç bir sesi var ayrıca

skylee

Bazen çok zeki bazen gerizekalı tanımı sence insan olduğunu göstermiyor mu. Her fikre karşı yorumu zekice olamaz ve öğrendiği şeylere karşı mantığını konuşturup zeki olabilir yani nefret edenler insan tanımını bilmeyen tek aradığı aşk olan rose tyler hayranlarıdır bro takma onları onlar Steven Moffat'i de sevmiyordu da şimdi yeni sezonda kendisini mumla arıyorlar.

Skaro Dönercisi

Spoiler içeren alanı görmek için tıklayın.
Ben şahsen Clara'dan nefret etmiyorum, ama çok da sevmiyorum. Ancak 8. Sezon Finalinde TARDİSİ kilitlemeye çalışması, sonda ölümsüz olması falan insanı soğutuyor. E bide tabii moffat döneminde yer alması ve onun senaryolarına da kurban gitmesi olabilir.

Rusvsturk

Basit. TARDIS'in anahtarlarını çalması/çalmaya çalışması ve onları lava atması.

Eleventhdoctr

başlarda çok iyi yazılmış bir companion'dı. ama şu danny pink muhabbeti tamamıyla çöptü ve iğrençti, gerçekten gerek yoktu moffat neden böyle bişey yaptı anlamadım. yine de sonunu güzel bağladığı bir hikaye oldu. en azından rose gibi salya sümük romantik aşk dramatizesi yapmadı.

Bilig

Aslında başlarda kimse nefret etmiyordu neredeyse sonraları öğretmen olmasıyla ve danny pink karakterinin kadrajımıza girmesiyle birlikte işler kötüleşti gıcık bir şekilde hareketler yapması bilhassa 8.sezon sonlarına doğru kendisinden nefret ettirdi iyice.

omerkemalsaka

kıskançlık herkez rose diyor başka bişey demiyo insanların dar kafalılığından

BluePoliceBox

Rose gibi ağlak,dramatik,aşık liseli olmadığı için sevilmiyor bizim Türk kafası...Ya hadi Clara'yı bi şekil anlarım 8.sezonda çok kötü işlendi karakter hele ki 11.doktorla ilişkisinin mükemmelliği hafif flörtözlüğünden sonra(dizideki favori duom ikisidir,bu ikisine de bi başlık açılsın) adam Donna'yı sevmiyor. Bu iki karakterin de ortak noktasına bakarsanız zekiler,SÜREKLİ Doktordan bir şey yapmasını beklemiyorlar,kendileri de düşünüyorlar,Doktorla zaman zaman atışıyorlar,bir karakterleri orijinal bir benlikleri var,baskın karakterler.Bu yüzden de sevilmiyorlar.

anarschik

çok basit. companion olarak tek yapman gereken doktorla birlikte evreni dolaşmak. rose iyi biri olsa da kendini fazla doktora adamıştı. martha rose'a göre daha ciddi oturaklı bir karakterdi ama o da platonikti. donna kendine özgü bir karakteri vardı. Yeri geldiğinde neşeli,kızgın duygusal ve dominanttı ama abartılı değildi doktorla fanfinfon peşinde olmadan evreni gezmek isteyen biriydi bu yüzden benim favorilerimden biri. amy ve rory her ne kadar iyi olsalar da onların döneminde companionlara gereğinden fazla önem verilmeye başlandı. clara döneminde ise tavan yaptı. doktora patronluk taslayacak alaycı artist bir tipleme tabiki de sevilmez. sen doktorla seyahat etme şansına erişmişsin ama ego,trip 1500. doktordan rol çalıp clarayı yükseltmeye çalışmışlar sanki dizinin adı doctor who değil de clara who ya döndürmüşler. Her yoldaşı bir nebze seviyorum ya duygusallıklarından ya samimiliklerinden ya da başka bir özelliklerinden falan ama claraya ciddi anlamda tahammülüm yok. 8.sezonun ortalarına kadar dayanabildim sonra diziyi bıraktım.

Sizde Katılın

Spoiler Ekle
Cevapla

6

2

4

12

5

10

10

3

13

9

5

3

3

4

15

13

7

16

4

14

17

16

10

15

2

14

3

7

9

9

21

5

11

13

3

18

7

12

6

12

23

17

15

26

11

4

5

12

17

60

14

25

25

30

80

2

83

7

25

13