The Flux

ardasan

yeni tanıtımda sontaranlar, weeping angels ve ravager denen yeni bir ırkın geldiği söylendi ve baya hypelamaya çalıştılar (sosyal medya hesaplarını 1 hafta falan sildiler, ingilterede bilboardlarda fanların araması için telefon numarası gizlediler ve arayınca doktor insanlığı falan uyarıyordu) beklentimi yükseltmek istemiyorum chibnall yüzünden ama umarım 11-12. sezonlardan iyi olur.

Asklepios

Chibnall umarım Doctor Who'nun önceki sezonlarını iyice izlemiştir. Açıkçası hâlâ pek bir ümidim yok beklentilerimi çok alçak tutuyorum ama belli olmaz. Umarım bu kadar Hype boşa gitmez

Ardagnl

Evet sonunda beklediğimiz sezonun 1. bölümü çıktı ve gayet de güzel bir giriş yaptılar diziye. Olaylar çok güzel ilerledi ve görsel efektlerde büyük ilerleme katetmişeler. Sonunda biraz da olsa doctor who izliyorum diyebildim. Bölümdeki olay örgüsü bende merak uyandırdı. Chibnall'ın yazdığı en iyi sezon olacağı şimdiden belli. Siz bölüm hakkında ne düşünüyorsunuz sizce bu flux denen olay ne ve nasıl gelişecek?

thornhill

Ayakları yere basan bir DW sezonu olması dileğiyle... İyi bir başlangıçtı ama umarım Jo Martin'in Doctor'u gibi havada kalacak bir hikaye olmaz bu Flux. Görsel efektler ve makyajlar konusunda gayet başarılılar.

ardasan

ilk bölüm baya iyiydi bu arada kafada çok fazla soru işareti bıraktı normal olarak sabırsızlıkla bekliyorum :)

Voxrie

İlk bölüm direkt olarak aksiyonun içerisine dalmak iyi geldi ancak görsel kalitenin önceki sezonlara göre daha yapay kaldığını söylemeden edemeyeceğim. Buradaki yapaylık görsel kalitenin yeni teknolojiye uyarlanmış olmasından kaynaklı bir şey. Önceden teknolojinin yetersizliği dizinin senaryo kalitesi ile eş değerdi. Şu an hem senaryo rezalet durumda hem de teknolojinin getirisi senaryoya uyum sağlayamıyor.

Spoiler içeren alanı görmek için tıklayın.
Kaçırılan insanın sanki çok normal bir durummuş gibi tepki vermesi beni benden aldı.

Madonna McDonald

her tuşa basarak seyirciyi toplamaya çalıştıkları bi sezon gibime geldi. umarım yanılıyorumdur...

Ali Osman

sezon gayet iyi gidiyor sonunu görmeden eleştirmeye başlamayın

ardasan

fluxu division ın önlem almak için çıkardığını öğrendik. ayrıca doctorun üvey annesi tecteun'un çok saçma öldüğünü düşünüyorum belki de yüzlerce hayat yaşamış ama bence ölümü böyle olmamalıydı

Gökay Tutkun

Katılıyorum Chibnall'ın inanılmaz hypeladığı ve daha pek çok kez kullanılabilecek karakterleri aniden ve saçma sapan şekilde öldürme gibi bir huyu var, bu adamdan böyle bir diziye senarist olmaz.

Sizde Katılın

Spoiler Ekle
Cevapla

6

2

4

12

5

10

3

13

9

5

3

3

4

15

13

7

16

4

14

17

16

10

15

2

14

3

7

9

9

21

10

5

11

13

3

18

7

12

6

12

23

17

15

26

11

4

5

12

17

60

14

25

25

30

80

2

83

7

25

13