Sizce en iyi rolünü oynayan doktor kimdi?

ssewall

Bence David Tennant ve Matt Smith doktor rollerini çok iyi oynadılar.

mahtoro

1- Matt Smith 2- David tennant

swedishmeatball

eccleston.

Breacher

en iyi değilde bazı konularda en iyiler benim favorim david tennanth kendini 1 bölümde sevdiren math ve bence en iyi oyunculuğu sergileyen peter capaldi

SwanErHong

Favorim David Tennant, onun zamanında Whoniverse sanki daha güzeldi. Ama diğerlerine haksızlık etmek istemem, hepsi muhteşemdi. Diğer doktorları bir sıraya koymak çok zor.

ardasan

matt smithin çocuksuluğu peter capaldinin tiyatral oyunculuğu ve tennantın karakterini çok severim ama aralarında seçim yapamam :/ (senaryo dahilinde konuşursak david ve mattin dönemini çok seviyorum capaldiyi companionlar ve senaryo ile harcadılar)

bloodymikaelsons

her doktora saygı duyuyorum ve ellerinden gelenin en iyisini yaptıklarını düşünüyorum ama çok az bir farkla bana göre en iyi doktor Davıd Tennant'tır. hemen ardından Matt geliyor. Davıd çok az farkla birinci çünkü Davıd'de kelimenin tam anlamıyla ne ararsanız vardı olgunluk, çocukluk, yalnızlık, abilik, babalık, pişmanlık ve aşk kırıntıları... sonrasında da eski dostlara ve David'e çok güzel veda edip Matt'in doktoruna çok daha farklı bir evren ve yol arkadaşı değil, ''aile'' verdiler ki bu da Matt'in oyunculuğuyla birleşince enfes bir doktor dönemi daha izledik. ayrıca bu kadar genç yaşta o kadar yetenekli olması da beni kendisine hayran bırakmıştır.

Breacher

david genel favorim ama matt in gerektiğinde çocuksu gerektiğinde olgunluğu ve oyunculuğuda müthişti ayrıca peter capaldi hakkı yenen bir doktordu adam doktor karakterinin o yaşlı olgun bikge kişiliğini müthiş yansıtan ciddilik katan biriydi fakat müthiş ekip ona var olan en kötü yoldaşı kafadan özürlü bill i verdiler sırf ay siyahileri ayrımcılık olmasın yok gay ve lez ler normaldir mesajı vericek diye taş gibi adamı harcadılar aynısı son doktor içinde geçerli jodie çoğu kişinin düşündüğünün aksibe kötü bir oyuncu değil o bölümlerin yazarı kötü

Bombacı Mülayim

Diziyi 6. sezon 4. bölüme kadar -o bölümde dahil olmak üzere- izledim, daha fazlasını izlemeyeyse Steven Moffat isimli şahıs yüzünden hiçbir şekilde tahammülüm yok. O yüzden sadece izlediğim yere kadar olanları ve gördüğüm doktorları hesaba katarak bir sıralama yapıyorum. Kısaca benim için: Eccleston>Tennant>>>>>>>>>>>>>>>>>>Matt Not 1: Matt Smith'in The Doctor karakterini oynadığı bile çok şüpheli ama yinede onu da mecburiyetten dolayı sıralamaya dahil ettim. Not 2: İşin içinde Steven Moffat'ın parmağı olduğu için nerdeyse kesin bir şekilde Peter Capaldi'nin de çöp bir doktor olması kuvvetle muhtemel. Ancak Moffat faktörü bile olsa izlemediğimden hakkında gerçekten somut pek bir bilgim olmadığından dolayı haksızlık yapmayı da istemedim ve Steven Moffat'a rağmen belki çok küçük bir ihtimal haksız çıkarım diyerekten onu sıralamaya dahil etmedim.

bloodymikaelsons

vallaha gerçek bir DW izleyicisi tüm doktorları da senaristleri de sever tabii ki hepimizin ayrı ayrı favorileri olabilir ama değişimi kaldıramayan bazı izleyiciler çok nefret kusuyor ve bu nefretin dizinin yapımcılarının karalarında etkili olabilmesinden endişe ediyorum. Güzelim diziyi fanlar mahvetmez umarım. Değişimleri kaldıramayanlar buna alışmalı artık. Hiç birşey sonsuza kadar sürmez ne insan ne senarist ne de oyuncu ömrü. tek bir doktor kalamaz ya da senarist. çünkü bu DW evreninin bir parçası. Her bir doktoru kabullenmeli ve kendimizi onun hikayesine alıştırmalıyız. vedalar çok berbat biliyorum ama veda da her şeyin bir parçası bunu kabullenin lütfen. benim tabii ki favori doktorum var ama tüm doktorları da seviyorum Jodie dahil. hepsinin ayrı havası, hikayesi, yoldaşı ve ailesi var. bunu kabullenmek lazım. ayrıca Jodie'ye bu kadar nefret kusulması aşşırı saçma. oyunculuğu gayet iyi. 11.13. sezonları beğenmeyenler var ama bölümler de güzel ve heyecanlı ilerliyor şu an(12. sezonun sonlarındayım.). Bu nefretin nedenini gerçekten anlayamayacağım.

Voxrie

@bloodymikaelsons Üstteki kişiye ithafen dizi değiştirilmedi ve insanlar bu yüzden bu kadar öfkeli değil. Dizi batırıldı. Senaryo kalitesiz yazıldı ve açıkça şu an çocuklara hitap ediyor. Ortada değişimi kaldıramamak gibi bir durum söz konusu olsaydı eğer on birinci doktor da sevilmezdi. Sebebi ise en farklı ve çocuksu karakterlerden birisi olmasına rağmen çoğu kişi onu seviyor. Buradaki asıl sonuç kimsenin doktorlardan nefret etmediği aksine nefret edilen kısmın dizinin çocuk dizisine çevirilmiş olması yönünde.

Timjasonrichard

@bloodymikaelsons kimsenin değişime bir sey dedigi yok. Dizinin problemi kotu senaryo. feminizm ayağına doktoru kadın yaptilar. Ha doktoru canlandıran kisi iyi bir oyuncu olduktan sonra bu benim için problem değil, ki jodie gayet iyi bir oyuncu. Ama insanlar sırf bu yüzden diziyi birakti, hadi onlar birakti biz devam ettik, bizi oyunculuğu ve senaryo ilgilendirir dedik. İlk 2 sezon tamamen sosyal mesaj verdiler, adam akilli bir hikaye islemediler ve sosyal mesaj dolu bombos bolumler izledik. Bu sezon yazdığı 6 bölümlük tek bir hikaye ne kadar hataları olsada gayet iyiydi. Ama çok şükür chibnall dönemi bitti ve Russel T Davies geri dönüyor. Dizi umarım davies ile beraber eski kalitesine ulaşır.

Asklepios

@Bombacı Mülayim, diziyi nasıl izledin bilmiyorum ama bütün doctorların kendine has özellikleri var Matt Smith ise eğlenceli ve hareketli bir doctor olarak karşımıza çıkıyor. Ayrıca konu başlığı gördüğüm kadarıyla "rolünü en iyi oynayan doctor kimdi ?" Fakat sana bakıyorum sadece Moffat'ı gömen yorumlar yapıyorsun, internette Moffat'a laf söyleyen o kadar çok kişi var ki sen de onlara özenip bir şeyler yazayım demişsin resmen, çünkü Matt Smith'in oynadığı sezonlar çok güzel sezonlardı. Emin ol Matt Smith The Doctor karakterini çok iyi oynadı. Eğer bunları sevmediysen Ben 10 izleyebilirsin.. oh wait zaten onu yapıyordun :Jerry: Son olarak Peter Capaldi'nin o ağırlığı, güzel oyunculuğu ve senaryosu da son derece iyi, kaliteli bir şeyler izlemek istersen bir ara tekrardan bakabilirsin.

Sizde Katılın

Spoiler Ekle
Cevapla

6

2

4

12

5

10

10

3

9

5

3

3

4

15

13

7

16

4

14

17

16

10

15

2

14

3

7

9

9

21

10

5

11

13

3

18

7

12

6

12

23

17

15

26

11

4

5

12

17

60

14

25

25

30

80

2

83

7

25

13