14. Doktor açıklandı

ManyakVAntepli

Serinin 14. doktoru Sex Education dizisinden tanıdığımız Ncuti Gatwa oldu. Artık hayırlı olsun mu diyeyim ne diyeyim bilmiyorum ama baya sevindirici bir haber umarım bu tarz dizilerde daha fazla politik doğruculuk görürüz.

Emil_Aze

Doctor Who politik doğruculuk olmadan önce (en azından boku çıkmadan önce) bile farklı ırkların temsiliyetine önem veren bir eserdi.

disc0med

Şimdiye kadar doktorlar arasında Matt ve David benim için en üst noktaydı. Peter Capaldi'de biraz düşüş olsa bile yine o üst noktaya yaklaşmıştı. Fakat Jodie doktorun havasını hiçbir şekilde yakalayamadı aynı şekilde bu arkadaşında alıştığımız doktorun havasını yakalayabileceğini sanmıyorum.

Voxrie

Kadın doktor geldiğinde yeni doktorun siyahi olacağını anlamalıydık. Şaşırmıyorum artık!

ardasan

benim için dizinin prime dönemi david ve matt'in oynadığı sezonlar. capaldi dönemide onlardan eksik değildi ve bence çok güzel taşıdı rolü ancak yol arkadaşları yüzünden biraz gölgede kaldı. jodie ise tamamen senaryoya kurban gitti ve önceki doktorların vedalarında hissettiklerimin aksine artık neredeyse sevineceğim. umarım ncuti ve rtd birlikte güzel bir iş çıkarırlar

Uygut

Böyle kült bir dizinin nasıl kolayca bitirildigine kendi gözlerimizle şahit oluyoruz Kadın doktorun olduğu sezonlarda bilim kurgu temalı bölümler bir elin parmağını geçmez bu bile dizinin ne kadar kotu olduğunun bir göstergesi

qedi

Doctor'un rengini, ırk temsilini, politik doğruculuğu bir kenara bırakın. Her şeyden çok senaryo önemli DW'da. Russell T. Davies'in gelmesi ile dizinin biraz daha son üç sezonun berbatlığından toparlayacağını ve eski haline yaklaşacağını ümit ediyorum. Ayrıca şahsen Doctor'u iyi yansıtamadığını düşündüğüm Jodie Whittaker bile bir oyuncu olarak o kadar kötü değil.

Asklepios

"Jodie Whittaker bile" kadın zaten kötü bir oyuncu değil ki ama senaryonun rezilliğini hepimiz maalesef biliyoruz. Açıkçası dizinin yeni doktoruyla birlikte yavaş yavaş sona doğru yaklaştığını düşünüyorum tek umudumuz Russell T. Davies'in olağanüstü işler çıkarması.

___Eru___

serinin üstüne sifon çekebilirsiniz, sjw kültürü savunduğunun tersini yapar, özgürlükçüyüm der didaktik iş çıkarır, en büyük kurbanı da bu seri oldu.

Gökay Tutkun

Sjw için olmadığından emin olsa Doctorun siyahi olmasını problem etmezdim ama bundan emin olamıyorum çünkü transseksüel bir companionı olcakmış kusarak izleriz artık, azınlıkların hakları umrumuzda değil bunu güzelim köklü dizilerde değil yasalarla yapsınlar dünya nüfusunun maksimum %5ini memnun etmek için bu tarz kararlar verilmez. Onun dışında 14. doctoru oynayacak kişiyi daha önce hiç izlemedim ama çok cıvık duruyor ya David Tennant gibi sempatik ama yeri geldiğinde ciddileşmek bence Doctor un olması gereken en makul halidir.

Egolas

Senaryonun ne önemi var ki. Doctor Whoda önemli olan siyahilerin ne kadar çok ön planda tutuldu ve LGBTyi ne kadar desteklediği. Doctor Who SJW kültürü için yaratılmış mükemmel bir eserdir. Jodie ablamızda kadın doktoru oynayarak kadınları çok iyi temsil etti. Umarım sıradaki Kadın Doktor Lezbiyen olurda lezbiyenleride çok iyi temsil ederler. Bu yeni siyahi Doktor Gay dimi. Eğer gay değilse izlemem bu arada. YAŞASIN DW YAŞASIN SJW KÜLTÜRÜ. (evet psikolojim bozuldu)

Duvar Sürüngeni

@Gökay Tutkun hayalin gerçek oldu 14. doktor David Tennant hayırlı olsun :) Favori doktorum be son sezonda ne oldu da eski haline rejenere oldu bilmiyorum daha 9. sezonu klasik seriyi izlediğim için güncel değilim ama haberi aldığımda havalara uçtum . 10. doktor her zaman favorimdi

Sizde Katılın

Spoiler Ekle
Cevapla

6

2

4

5

10

10

3

13

9

5

3

3

4

15

13

7

16

4

14

17

16

10

15

2

14

3

7

9

9

21

10

5

11

13

3

18

7

12

6

12

23

17

15

26

11

4

5

12

17

60

14

25

25

30

80

2

83

7

25

13