Çocuk Dizisine Dönüşmüş Olması

Voxrie

İzlediğim bölümler gittikçe çocuksu hale geliyor. Bunun yaşım ile ilgili olduğunu düşünmüştüm başta ama eski bölümleri tekrar izleyince alakası olmadığını anladım. Gerçekten her bölüm içinde anlam içerisinde anlam oluyorken, şu an çocuk eğlendirir gibi kadın doktoru izliyor olmak, işin doğrusu acı veriyor. Bir efsanenin toplum ögelerini barındırmak uğruna çöpe dönüşünü görmüş olduk. Daha ne kadar kötü olabilir demek istemiyorum, çünkü daha kötü hale getirebilme kapasiteleri olduğunu biliyorum. Bu yüzden de şom ağzımı açmıyorum.

Skaro Dönercisi

Yahu kadın doktor şöyle, dizi çocuk dizisine dönüyor. 10. Sezonda kargalar konuşuyormuş hepside Kar'ı anıyorlarmış diye saçma sapan bir bölüm vardı. Benzinin zamanda yolculuk ettiği, çapakların bir kaç günde evrimleştiği bölüm vardı. Cybermanlerin sırf bir organ bulamadıkları için bin yıl beklediği bölüm vardı. Ağaçlar dünyayı işgal ediyor sonra gidiyorlar bizde unuturmuşuz, yahu biz mal mıyız? Özgürlük Heykelinin hareket ettiği, üstüne hiçkimsenin göremediği bölüm var. Sonra Chibnall çok kötü diziyi mahvetti. Asıl bu diziyi mahveden Moffat ve onun salak ekibidir.

Cumberbitch

Moffat silence bölümlerini çekmiş iki üç saçma detay olsa ne bölümleri gayet güzeldi, Chibnall'ın saçma bölümleri dururken kimse onu geçemez yardımcı oyuncularda berbattı kadın doktorda çok yüzeysel oynuyorlar Tardis'te tasarımı kötü 14. Sezona kadar o sezonda dahil hiç bir şey değişmez bence ama kesinlikle dizinin sağlam bir değişime gitmesi gerekir

Skaro Dönercisi

Silencelarda papaz çıkıyor sonunda.

Rusvsturk

Eee nolmuş

Adelaide

Doktor kendi zaman çizgisine altadı clarayı kurtarmak için.(Hakkında konuşmak bile istemiyorum.) Silence ı yenmenin çözümü gördüğünüz yerde vurun diye izleyenlerin bilinç altına mesaj göndermekti.(O an televizyon izlemeyen herkes silence ın kölesi yani.) Şu an direkt aklıma gelenler bunlar. Moffat hem olaylarda hemde karakterlerde açıklar bıraktı. @Rusvsturk koskaca uzaydan bahsediyoruz. Moffat evreni küçülttü resmen. Yine dünyadan bir şeylere geldik. Rastgele bir şeyler yazamadı.

Skaro Dönercisi

Aynen ya koskoca doktor gitti insanoğluna soykırım yapmasını emretti. 7. sezondaki cybermanli bölümde imparator dedi ki biz galaksi yok ettik doktor hiçbir şey demedi. Normal doktorumuzun orada adamı iyi bir haşlaması gerekirdi. Zaman Lordlarınıda çok fazla kurcaladı ve beceremedi. End of Time'da gördüğümüz Zaman Lordları biz bir cep veya paralel evrende sıkışırsak kurtulalım diye birinin bilinçaltına sinyal yerleştiriyorlardı, Hell Bent'de ortalıkta gezinen bir doktorla baş edemez hale geldiler.

Rusvsturk

Moffat gelse 13. Doktora bir bölüm yazsa gönlümüz açılcak

Adelaide

Russel T veya onun kaleminde biri gelmeden ben sadece izlemiş olmak için izliyorum. Bir sonraki yazarın az biraz bilim kurgu geek i birinin gelmesi son umudum.

ismim yok

doctor who reklam mi bastı? Bu site boş dururdu hep, girdikten sonra insanların geldiğini görmek beni sevindirdi, boş vaktim olduğunda gelip hepsine cevap yazmayı istiyorum.

Skaro Dönercisi

@meyvelimeyvesuyu sitenin dizi özelinde en çok cevap almış tartışmasına ev sahipliği yapıyor DW, ayrıca sanırsam adına en çok tartışma açılmış dizide bu.

ismim yok

@Skara Dönercisi farketmemiştim, teşekkür ederim. yine de çoğu yorum eskiye ait olduğundan 12.doktorun galifreyin boş topraklarında yürüdüğü gibi yalnızım sanıyordum .d

Gökay Tutkun

@Skaro Dönercisi katılıyorum. Chibnall gelmiş geçmiş en kötü senarist olabilir ama Moffatın da aşağı kalır yanı yok kötünün iyisi diyebiliriz belki yaptığı iyi şeyler de var mesela River Song'u o yaratmıştı yanılmıyorsam ve çok iyi bölümleri de var ama ayrıyetten çok kötü bölümleri de mevcut. Dizi ilk 4 sezon sürekli çıtayı yükseltmişken Amy'nin Doctoru yatağa atmaya çalışması ve bir ton mantık hatası yapmasıyla bu düşüşün öncüsü olmuştur. Unutmayın Chibnall dan önce herkes Moffat gömüyordu zaten, şuan yenisi eskisini arattığı için Moffatı da affetmeyin, uzun süre olduğu için hatırlayamadığım bir sürü mantık ve evren hatasını eklemişti diziye. Yine de Chibnall ı gördükten sonra Moffatı mumla arar olduk valla. Neyse ki RTD efsanesi geri dönüyor eskisi gibi DW havasında bilim-kurgu izleyebiliriz tek dileğim toplumsal eşitlikleri şu sjw şeylerini falan abartmasınlar ilk 4 sezon havasında olsun her şey.

Sizde Katılın

Spoiler Ekle
Cevapla

6

2

4

12

5

10

10

3

13

9

5

3

3

4

15

7

16

4

14

17

16

10

15

2

14

3

7

9

9

21

10

5

11

13

3

18

7

12

6

12

23

17

15

26

11

4

5

12

17

60

14

25

25

30

80

2

83

7

25

13