3. Sezondan...

Honyey

Spoiler içeren alanı görmek için tıklayın.
Sizce Levi'ın Erwin yerine Armin'i yaşatması MANTIKLI mıydı?

Luffy-san

Spoiler içeren alanı görmek için tıklayın.
Ben yaptığında sevgimden dolayı mantıksız bulmuştum ama umarım doğru kararı vermişlerdir

GRİADAM

Spoiler içeren alanı görmek için tıklayın.
Erwin yaşamak istemiyordu diye hatırlıyorum ama öyle olmasa bile armin düşmanı o kadar iyi tanıyor ki seviyor (Gerçi düşman kim artık o bile belli değil ama) çok mantık temelli alındığını düşünmüyorum, kardeş kavgası duygusal olur diye böyle yaptılar muhtemelen.

Adonisa

Spoiler içeren alanı görmek için tıklayın.
Erwin benim bu animede en sevdiğim karakterdi. Fakat bizim bi kere ilk olarak bu animeyi sevmemizin nedeni Game of Thrones gibi bu animede de hiçbir karakterin ölmeme garantisi yoktu (ana karakter olsa bile) bu yüzden Erwin'i öldürme kararı bence hem cesur hemde senaryoya güven duymamızı sağlayan bir adımdı. Animede ise neden Erwin'in ölmesi, Armin'in ise yaşaması gerektiği mükemmel bir şekilde açıklanıyordu. Ayrıca Erwin'in savaşa giderken ki ölüm sahnesi bu animenin gelmiş geçmiş en gaz sahnesidir. Çok sevdiğim bir karakterdi.

Sinan856

Spoiler içeren alanı görmek için tıklayın.
kesinlikle haklı ve mantıklı bir karar bence.1.olarak duygusal yanı.levi armin,eren,mikasa üçlüsünü levi,isabel,farlan üçlüsüne çok benzetdiğinden ve bu tip yakın arkadaşlarını kaybetmenin nasıl bir hiss olduğunu bildiğinden.2.mantıksal olarak armin eldialıların gerçeği arayışındakı en önemli katkıları olan kişi süphesiz.3.Adam yanarak ölüyordu bildiğin kaç kişi böyle bir fedakarlık yapabilir.Eminim levi da bunu baya takdir etmişdir.Bundan başka olarak Erwin ölmek kesinlikle istemiyordu ,adam bu kadar yakınlaşmışken gerçeklere nasıl ölmek ister(yani devlerin sırrı duvarların dışındakı insanların varlığı gibi sorulara).Bu arada Erwin favori karakterim seride ama levi o an kesinlikle doğru bir karar verdi ama 4.sezon gördüğümüz kadarıyla Erwin gibi bir lidere kesinlikle arminden daha çok ihtiyaç var

Levi derrmişim

3. Sezon 19. Bölümün sonunda grisa jeagerin küçüklüğünde yahudi soy kırımına mı girdi ? Çünkü kollarına taktıkları bantları piyanisti izleyenler bilir yahudileri ayırt edebilmek için takıyodular . Bilen varsa aydınlatabilir mi ?

RecoStark

Önce mis gibi bir spoiler yedim ama dizinin sezon finalinde spoiler yediğim yeri göremedim. Bir güzel sezonu bitirdim, öyle boktan bir yerde bitirdiler ki dayanamadım mangasını okudum :) Çok güzeldi böyle güzel olup tadında biten dizilere bayılıyorum(mangadan bitirmek sayılır ) :D :D. Benim için ayrı bir yere geçti. Levi ile Mikasa arasında çok gidip geliyorum. Zor karar vermek sonuçta 2 Ackerman :)

Rick Grimes

levi maldı orada hala neden yaptığını anlamıyorum

Not Ultimate Alien X

armini kurtarmak mantıklıydı erwinin dizideki neredeyse tüm planları tutmuyor

Sizde Katılın

Spoiler Ekle
Cevapla

19

14

1

1

9

2

8

7

5

6

6

7

6

4

8

12

6

9

5

8

8

6

12

24

16

5

7

16

6

7

17

6

19

15

22

8

10

5

27

6

3

14

2

20

64

7