(Spoiler içerir) Final ve Eren hakkında

Antipatik

Eğer mangayı okuduysanız finalde erenin öldüğünü görürsünüz ancak eren çoktan hayat ağacı olarak gösterilen varlık ile birleştiği veya onun aleminde bulunduğu için, aynı diğer sarışın kız gibi, bir nevi ölümsüz oluyor. Yani seri böyle bitmiş gibi gösterilecekse bile, eren ölmedi, sadece dünyevi bedeni öldü. Sonuç olarak açık olarak ifade edilmemiş, mangada gösterilmemiş veya anime de gösterilmeyecek bile olsa mevcut final eren karakterinin sonunu göstermiyor. Tabi çoğu izleyici karakterin öldüğünü zannedecektir ancak görüldüğü üzere durum böyle değil. Buda daha sonra yeni bir sezonun gelebileceğinin işareti, çünkü ucu açık bitirilmiş olmuş oluyor.

Sol Asus

Aslında hayır çünkü Mikasa Eren'i öldürdüğünde aşkını yenerek sevdiği kişiye karşı gelebileceğini Ymir'e gösterdi böylece Ymir de kölelikten kurtularak titan gücünü dünyadan sildi böylece ne Paths ne hayat ağacı kaldı yani hem Eren hem de Ymir gerçekten öldü.Ayrıca devamı gelmez AOT öyle bir seri değil.

Antipatik

Öncelikle hayat ağacı eren veya ymir ölse de yok olacak bir şey değil. Titan gücünün silindiği konusunda haklısın, bende silinmedi filan demedim zaten. Dünyadaki erenin bedeninin Mikasa tarafından öldürülmesiyle evet Ymir huzura kavuşuyor ve öfkesinin dinmesiyle titan güçleri de siliniyor çünkü Ymir anlaşmalı olduğu ağacın gücü ile titanların oluşmasını sağlıyordu. Erenin fiziksel olarak ölmesi ruhsal olarak öldüğü anlamına gelmiyor, hayla ymir ve eren hayat ağacına bağlılar. Hatta hayat ağacının ölümsüzlüğü de hesaba katılırsa ymir ve erenin de ölümsüz olduğu söylenebilir. İsterlerse reenkarne de olabilirler tekrar dünyaya ama bu yazarlara kalmış bir şey ve böyle bir şey senaryolayacak olduklarını düşünmüyorum. Mevcut serinin devamı olarak tabi ki de gelmeyecektir çünkü konu bitti, ama farklı bir konu üzerinden seri tekrar gelebilir ki 139.5 sayfasında bir zaman geçimi gösteriliyor. Yani kurguda aradan çağlar geçtiği yeni bir serüven olabilir ama olmaya da bilir, ben sadece ihtimalleri değerlendiriyorum. Yani bende erenin tekrar ortaya çıkacağını düşünmüyorum, farklı karakterlerle yeni jenerasyon bir serinin gelme ihtimalini vurgulamak istedim. Ayrıca ek olarak Hayat ağacı konseptinin animeler, çizgi romanlar, çizgi diziler, diziler, filmler, animasyonlar, dinler, öğretiler ve ebedi eserler olmak üzere bir çok farklı tasarıda kullanıldığını belirteyim. Ortak miras.

Sol Asus

Biliyorum birçok mitolojide de bulunuyor,dediğin de az çok haklısın ama Isayama çoktan kazandığı parayla saunasını açıp emekli oldu yani devam edeceğini sanmıyorum çünkü bu Naruto değil ki uzadıkça uzasın biri de AOT'dan sonra AOT 2 diye bir seri çıkar mı demişti (ki bu çok saçma bir isim)Eren'in Titanını alacak kişi için ancak final de güçler silindi yani belki yine ters köşe oluruz belki ek sayfaları animeye dahil etmezler çünkü çoğu kişi bundan memnun değildi,eğer döngü devam edecekse Eren ne uğruna öldü diye.

ManyakVAntepli

Hayat ağacı dedikleri şey Ygdrassil zaten yok edilmesi mümkün olmayan bir şey.

Antipatik

Kesin devam eder demiyorum, dediğim gibi benimkisi sadece tahmin. Sol Asus güzel yanıtın için teşekkürler ve manyakVantepli bilgilendirme için sana da teşekkürler.

Sizde Katılın

Spoiler Ekle
Cevapla

19

14

1

1

9

2

8

7

5

6

6

7

4

8

12

6

9

5

8

8

6

12

24

16

5

7

16

6

7

17

6

19

15

22

8

10

5

27

6

3

14

2

20

64

7

9