Levime ne yaptınız

Massy

Levi kilo almış lan tamam çizimler konusunda biraz sorun var diyip geçiştiriyordum taki leviyi görene kadar isteseniz yapamazsınız mappa nası becerdiniz lan

Honyey

Artık ülkede eleştiri de yasak herhâlde...

Gorki

Ben genellikle yapıtları tost sistemi şeklinde eleştirmeyi seviyorum. Gereksiz laflara gerek yok.

Massy

Knk ben izlerim de keşke daha güzel yapsalardı onlarıda anlıyorum kısa zamanda yapmışlar ama biraz daha özenile bilirdi

ManyakVAntepli

Çizimler çöp. Zaten bu stüdyonun elle tutulur iki yapımı var biri Hajime no ippo diğeri yu yu hakusho. Gidin onları izleyin gözünüzü yormayın boşa. Ya da mangasını okuyun da çizim görün.

GRİADAM

Animeye ne zaman animasyon hibriti karışsa, görsel olarak sorunlu eserler ortaya çıkıyor.

Howard The Duck

sadece iki saniye gördük adamı aw bekle biraz.

Xenthonus

mappa olmasa animeyi izleyemeceğinizin farkında mısınız bilmiyorum ama bu şirket olmasa 4.sezonu rüyanızda görürdünüz. Adamlar ellerindeki kısıtlı imkanlarla bu sezonu çekiyorlar sizde kalkmış beğenmemezlik yapıyorsunuz. Kimse zorla izlemek zorunda değil ben mangasını bitirdim olacak her olayı biliyorum ama yine de izliyorum çünkü anime halinde de olayları görmek ve izlemek istiyorum.Yorumlarda sürekli çizimler kötü çizimler kötü diyorsunuz bu bir eleştiri değil.Eleştiri yapmak istiyorsanız çizimlerin sizce neden kötü olduğunu araştırın sonra gerçek bir eleştiri yapın canımı yiyin.Boş keseden laf sallamaya çalışmayın.

Howard The Duck

Bu arada karakter çizimleri kötü falan değil. Hatta wit'in çok üzerinde. Aksiyon sahnelerini diyorsanız. Elle çizilen aksiyon sahnelerini CGI ile yapılanlarla karşılaştırmayın. Evet, CGI konusunda sıkıntı var ama gidip önceki sezonlarda CGI olan sahneleri izlemenizi tavsiye ediyorum. Ne kadar çöp olduğunu görürsünüz. Bu sezonda her şeyi elle çizmeleri için iki yıl ve kat kat daha fazla bütçe gerekirdi. MAPPA olmasa neredeyse diziyi kabul edebilecek şirket yoktu serinin maliyeti o kadar büyüdü ki WIT bırakmak zorunda kaldı diziyi. Yani olay basit . Ellerindeki ile en iyisini çıkarıyorlar. Ki ellerindeki en iyi de gayet iyi.

Sol Asus

CGI çöp diyorsunuz da 3.sezonda devasa devi gördünüz mü :D WIT'in CGI a bin basar Mappa'nınki

Sizde Katılın

Spoiler Ekle
Cevapla

19

14

1

1

9

2

8

7

5

6

6

7

6

4

8

12

6

9

5

8

8

6

12

24

16

5

7

16

6

7

17

6

19

15

22

8

5

27

6

3

14

2

20

64

7

9