Ek sayfalar

Ferxy

Rezaletin sözlükteki karşılıgıdır ek sayfalar

ManyakVAntepli

D-Dostum sen aota laf mı ettin az önce hemen gel bakayım buraya AoT en iyisidir taam mı livay eckırman var bi kere hani şu herkesin aşık olduğu bestiii livay eckırman.

minmoong

manganın fianlinden sonraki ek sayfalardan bahsediyorsanız bence o kadar da kötü değildi. dümdüz finale bakınca havada kalan pek çok şey oluyor

Spoiler içeren alanı görmek için tıklayın.
özellikle ymir'in neden mikasayı seçtiği, seçtikten sonra ne yaptığı vs kısımlar gerçekten gerekliydi bence
yine de en sonundaki ağaç döngü muhabbeti sıktı biraz o konuda katılıyorum

Rick Grimes

sondaki ek sayfa dışındakiler boş yani herpsine bakmadım ama 2 tanesi rezaletti ama sondaki müthişti

Stringer Bell

1- Ek sayfalar da paradis'in bombalanması neredeyse 200 yıl sonrasında geçiyor. Aot dünyası zaten 1. dünya savaşı teknolojisindeydi. Ek sayfalarda günümüz teknolojisi var. Yani 100 yıl yapar. Tabi eren sadece insanları değil bütün ekosistemi yok etti. Yani teknolojiyi bizim dünyamızda ki kadar hızlı geliştiremezler bu yüzden bir 100 yıl daha eklememiz gerekiyor. Paradis adası artık dünyadan izole bir yer değil. Gidip başka bir ülke kurmuş olabilirler ve o ülke paradisi bombalıyor olabilir. Ya da savaşı paradis çıkarmıştır. Ya da iç savaştır. Burdan yorum yapmak saçma. Zaten ne yaparsan yap insanların savaşmasını engelleyemessin sadece erteleyebilirsin. Ha bu arada bombalanan yer sadece shiganshina bölgesiydi. Yani paradis'in çok küçük bir kısmı. Türkiyeden bir şehir bombalanıyor gibi düşünün. 2- Titan güçleri yeniden mi geliyor ? Öncelikle titan güçlerinin geri gelmesi neden kötü birşey olsun ? Evet hikayede bu güç kötüye kullanıldı ve birçok insanın ölümüne yol açtı. Ama bunun sebebi bu gücün ymir gibi mental açıdan çok sıkıntılı ve kral fritz'in etkisinde olan birinin kontrolünde olmasıydı. Ymir istese bu güç sayesinde bir tanrı bile olabilirdi. Bütün savaşları engellerdi. Şimdi ymir ile o çocuğun arasında ki fark ne ? Burada görsel bir anlatım var. Ymir bir köle. Bu çocuk ise ormanda kendi halinde dolaşan bir çocuk. Ymir öldürülmek üzere. Bu çocuğun hayatı tehlikede değil. Ymir'i bir köpek kovalıyor. Bu çocuğun ise evcil bir köpeği var. Ymir'in üstü başı kirli bu çocuk ise temiz kıyafetler giyiyor. Yani bu çocuk eğer bu güce sahip olursa bu gücü iyilik için kullanabilir.

Sizde Katılın

Spoiler Ekle
Cevapla

19

14

1

1

9

2

8

7

5

6

6

7

6

4

8

12

6

9

8

8

6

12

24

16

5

7

16

6

7

17

6

19

15

22

8

10

5

27

6

3

14

2

20

64

7

9