Spoiler Yememek İçin Tavsiyeler

Howard The Duck

Manga çoktan sona yaklaşmışken 4. Sezon yeni yayınlanmaya başlandı. Bu yüzden kendini çok zeki ya da diğer herkesi aptal zanneden insanların "üstü kapalı" yorumlarından spoiler yiyebilirsiniz. Çünkü 6 yaşını geçmiş herkesin anlayabileceği tarzda şeyler. Benim de animeye ara verip mangaya başlama sebebim bu tiplerden birinin hikayeyi baştan sona özet geçmesiydi. Yazdıklarım daha yeni izlemeye başlayanlar için de geçerli. Youtube yorumlarından uzak durun! Evet, hepsinden. Sasha'nın patates yediği kısmı hatırladınız mı? O kısmı izleyeceğim derken yorumlara gitmeyin. Burada ve dizinin neredeyse her videosunda spoiler var. Dizi hakkında hiçbir şeyi internette aratmayın. Daha aramayı tamamlamadan spoiler yeme şansınız var. Aramayı tamamladıysa kaç oradan. Forumlardaki tartışmalara rastlama ihtimaliniz çok fazla. Çoğu, tartışma başlıklarında spoiler olup olmasını sallamıyor. Hiçbir siteye tıklama. Özellikle Attack On Titan Wiki. Bir karakterin yaşına bakmak için dahi girme. Bu bildiğin en kolay yoldan spoiler yeme sitesi. Kısacası dizi hakkında hiçbir şeyi internette aratma. Çok fazla mı merak ediyorsun? Bekle cevabı verilecek. Dizi gizem kutusu mantığı ile işliyor. Seyir zevkini mahvetmek istemiyorsan önce diziyi izle yayınlandığı yere kadar bitir. Sonra istediğin kadar araştırabilirsin.

ManyakVAntepli

Google a "attack on titan.. karakterin adı.. " yazdığın zaman bile görsel olarak karşına spoi geliyor. Ben mutluyum hızlıca okudum ve bir tane bile yemedim ama teori okumak gibi saçma işler yaparken yiyebilirsiniz o yüzden kesinlikle bakmayın.

Spoiler içeren alanı görmek için tıklayın.
Bu arada Sasha patates falan dedin de keşke isim vermeseydin :( hadi ben okudum neyse de spoiler yemeyin derken spoiler vermişsin gibi oldu. umarım kimse anlamamıştır.

GRİADAM

Mangayı okuyun.

Abdulkadir34

@Howard The Duck Katılıyorum, ben de YouTube yorumlarından spoiler yemiştim.

Howard The Duck

@Emirefetheh KOMEDİ! 3. Maddenin çiğ halinden kesinlikle uzak durmalısınız! Mümkünse pişmişini de yemeyin.

USO2834

Tiktok kullanıyorsanız Attack on titan videoları izlemeyin hele hele yorumlarına hiç girmeyin önünüze video çıkarsa izlemeyin o videoyu geçin mesela ben tiktok da bir attack on titan videosunun yorumunda gördüm

Sizde Katılın

Spoiler Ekle
Cevapla

19

14

1

1

9

2

8

7

5

6

6

7

6

4

8

12

6

9

5

8

8

6

12

24

16

5

7

16

6

7

17

6

19

15

22

8

10

5

27

3

14

2

20

64

7

9