İlk 7 bölüm??!

Dreewno

Spoiler içeren alanı görmek için tıklayın.
eren ilk 7 bölümden önce nasıldı tutuğunu kopartan hak yedirtmeyen biriydi 7. bölümde deve dönüştükten sonra ağlak bir şey olmaya başladı ve bütün ilk 7 bölümden önceki eren gitti başka bir şey geldi ve 7 bölümlük karakter böl gelişimini çöpe attılar bide şu anlık kendimde diziye devam etmek için bir gerekçe görmüyorum belki devam ederim her neyse bunlar dışında kaliteli dizi

ManyakVAntepli

Eren 0 karakter gelişime sahip bir karakter zaten. Tam bir yere evrilecekken yazar bir anda çöpe atmayı çok seviyor.

Rick Grimes

ya aga bu dizi çok ince düşünülmüş ve çok iyi yazılmış bir dizi bence her şeyin bir açıklaması vardır. durup dururken öyle olduğunu düşünmüyorum

Emil_Aze

4.sezondan spoiler

Spoiler içeren alanı görmek için tıklayın.
Valla şu 4.sezonda getirdikleri "Eğer dev gücüne sahip birini deve dönüşüp yersen onun anılarına da sahip olursun, o yüzden karakterin değişir" gibi saçma bi mekanik getirdiler. Belki de babasından geçmiştir ağlaklığı. Ben diziyi ergenler bağırarak dev kessin diye açtım adamlar felsefe yapıyor (iyi de yapmıyorlar).

Dreewno

evet animasyon muzikler güzel ama her diziye ÇOOK GÜZELDİ YUPİİ diye bakmamak lazım

EmirEfe

@Emil_Aze N'olur ironi olduğunu söyle.

Sol Asus

Eren dizideki en iyi karakter gelişimine sahip malûm ana karakter.İlk bölümde annesini kaybedip devlerden nefret eden sonrasında da dediğin gibi ağlak bir karakterken 3.sezon finalinde bir devin başını okşayarak gidiyor.Hele Historia'nın eline dokunup geleceği gördükten sonra 4.sezon da tamamıyla değişiyor.Dev gücünü tamamen kontrol altına almış, doğru kararlar ve planlar yapan milletin gözünün yaşına bakmayan dünyanın halini anlamış olgun bir Eren görüyoruz.

Spoiler içeren alanı görmek için tıklayın.
Finalde de planının ne kadar kusursuzca ve herşeyin önceden hazırladığını görünce insan ister istemez etkileniyor ve sevdikleri için hayatından vazgeçiyor.

yulaf02

Şu seride sevmediğim olaylardan biri de bu ve ismini bile hatırlamayacağım karakterlerin çok üstünde duruyorlar, ereni de çok arka plana atıyorlar daha çok eren görmeyi, levi(ne kadar sevdiğim bir karakter olsada) ve şu hiç umursamadığım karakterleri daha az görmeyi isterdim yinede güzel bir anime olduğunu düşünüyorum fightları beni baya gaza getirmişti.

Rick Grimes

aga naptın lan spoiler yedik finalden, ben ztn bişi olacağını biliyodum ama bi soru işareti vardı gitti o da

Sizde Katılın

Spoiler Ekle
Cevapla

19

14

1

1

9

2

8

7

5

6

6

7

6

4

8

12

6

5

8

8

6

12

24

16

5

7

16

6

7

17

6

19

15

22

8

10

5

27

6

3

14

2

20

64

7

9