Ön yargılarınızı kırın.

Dorpy

Animelere Karşı Yıllardır Ön yargılıydım. Hatta izleyenlerle falan dalga geçiyodum o derece. Fakat daha ilk bölümden itibaren o kadar içine çekti ki beni anlatamam. Animelere giriş yapmak için de çok iyi bir yapım olduğunu düşünüyorum. Eğer aklınızda başlamak varsa düşünemden başlayın.

GRİADAM

Otakular yıkıktır, boş adamdır, hayatsızdır, net. K-popcu gibi kendini de savunamaz, gider odasında ağlar.

ILESM

@GRİADAM söyleyediklerinin ne kadar saçma ve akıl kapasitenin ne kadar acınası halde oldugunu açıklamama gerek bırakmayacak kadar iyi saçmalamışsın. Tebrikler

GRİADAM

Cüretkarlığınızı cehaletinize veriyorum ve sizleri bilgi sınırlarının içerisine davet ediyorum https://www.imdb.com/title/tt0089749/ bu seri benim anlatabileceklerimin çok daha fazlasını anlatmış zaten o yüzden fanatizm hakkında kendimi yormama lüzum yok.

JENOman

@GRİADAM anime önyargısı ile ilgili açılmış bir konuda alakası olmamasına rağmen otakularla ilgili şeyler söylüyorsun insanlar sana konuyla ne alakası var denilincede cehaletinize veriyorum diyorsun. 'o yüzden fanatizm hakkında kendimi yormama lüzum yok' diyerekte kaçabileceğini sanıyorsun cidden komik sende kendinin yazdığının konuyla hiçbir alakasının olmadığını biliyorsun ve cehalet cüerretkar fln diyince bizden üstün yada çok bilgili biri olmuş olmuyorsun. Kimse sana otakular hakkında birşey dememesine rağmen otakuyla alakalı bir seri atıyorsun salakmısın? salağamı yatıyorsun?

GRİADAM

Eğer bir fikriniz yoksa sizinle tartışamam, konuyu kişiselleştirip laf dalaşına çevirmeyi bırakın. Korkup kaçmak falan... ciddi misiniz ?

Santa Johnny Bravo

Bende Animelere ön yargılıydım hep. Sonra 4-5 yaşlarımda izlediğim Tsubasayı yeniden izleyince Animelere bir şans veriyim dedim. Death Note izledim ve bence çok güzel anime. Favori animem. Şimdide Attack on Titanı izliyorum. 7-8 bölüm izledim güzel bir anime.

Sizde Katılın

Spoiler Ekle
Cevapla

19

14

1

1

9

2

8

7

5

6

6

7

6

4

8

12

6

9

5

8

8

6

12

24

16

5

7

16

6

7

17

6

19

15

22

8

10

5

27

6

3

14

2

20

64

9