Dizi Saçmalıkları(dizi çok güzel ama bazen kanser ediyor)

ILESM

Ya 100 metrelik dev geliyor siz ta duvarınıza vurana kadar farketmiyorsunuz aq. o surların üstündeki silahlar toplar ne boka yarıyor? Böyle güzel diziyi böyle saçma şeylerle değersizleştiriyorlar.

ManyakVAntepli

Knka Colossal Titan ın ışınlanma yeteneğini ya farketmemişsin(tam olarak ışınlanma değil aslında da komple izlememişsindir diye yazmayayım spoi olmasın) ya da düzgün izlememişsin. Adam uzaktan yürüyerek gelmiyor bir anda beliriyor yıkıyor ve geri gidiyor.

Gorki

MVA +1

ManyakVAntepli

Teker teker knk.

Abdulkadir34

@Emirefetheh, Aynı anda birden fazla dizi izlemenin zararları :/ knk bence boşver fmab'yi, zaten bir yere kaçmıyor. Attack on Titan'a yetişmeye çalış.

GRİADAM

O titan 100 metre değil 60 metre zaten duvarlar 50 metre adamın boynuna geliyor. İkinci sefer de görmüyorlar çünkü belki de görünmezdir.

ILESM

spoi vermeden açıkladıgınız için teşkürler . 1. sezondaydım heralde öğreneceğim çok şey var.

IsntWarATerribleThing

@Emirefetheh Yanlış demişsin, Colossal Titan tam olarak 60 metre. Bunu açıklayan birçok kanıt vb. kaynakta var. Colossal Titan'ın boyu duvarları aşıyor, ve 10 metrede artıyor, yani duvarlarda 50 metre.

IsntWarATerribleThing

@Emirefetheh, Eğer Colossal Titan 50 metre olsaydı duvarlarla eşit boyutta olurdu. Bir teoriye göre duvarlar zaten Colossal Titanlardan oluşuyor, doğruluğunu bilmiyorum.

Sol Asus

@IsntWarATerribleThing evet onlardan oluşuyor.Mangayı okumayan açmasın

Spoiler içeren alanı görmek için tıklayın.
Eren kurucu devi aktive ettiğinde duvarlar yıkılınca içinden binlercesi çıkıyor

MANDALORİAN

Arkadaş hiçbir diziye animeye izlemeden anlamadan yorum yapmayın yaw bıktım sizlereden...

FM11

Dizinin mantık hatalarından biri normalde devin kullanıcısı çıktıktan dev buharlasana kadar bedeni duruyor ama colossal titan ikinci kez gözüktüğünde tamamen kayboluyor ve

Spoiler içeren alanı görmek için tıklayın.
Beast Titan in armored titan i yenmesi kadar saçma bir şey yok

Jaeger

neden saçma geldi ki beast titanın armored titatnı yenmesi. Biri 17 metre diğeri 15 metre ayrıca serleştirme yeteneği kullanılınca armord titanın zırhı kolaylıkla kırılıyor

Çizgi Dizi Fanatiği

@FM11 bence de 60 metre deve ne oluyor bir de koskoca titanları oluşturmadan önce enerji toplamak için için dünyayı yesen yetmez bunlar günde 5 bütün patates ve su ile uzay jetine dönüyorlar bu dizinin 4.sezonunda açıklanıyor mu @IsntWarATerribleThing

Sizde Katılın

Spoiler Ekle
Cevapla

19

14

1

1

9

2

8

7

5

6

6

7

6

4

8

12

6

9

5

8

8

6

12

24

16

5

7

16

6

7

17

6

19

15

22

8

10

5

27

6

3

2

20

64

7

9