Final tahminlerinizi alayım

ManyakVAntepli

Animesinin final yapmasına çok olsa da mangasının final yapmasına son 4 chapter kaldı. Sizce seri nasıl bitecek? @GRİADAM Koca sitede güncel olan tek sen varsın abi özellikle senin fikrini merak ediyorum. Benim tahminim %90 Code Geass finali gibi bir şey olacak. @Abdulkadir34 Sen cevap verme.

ManyakVAntepli

Manga spoiler

Spoiler içeren alanı görmek için tıklayın.
Eren şu an Kurucu Dev oldu ve arkasına aldığı binlerce Devasa Dev ile yeryüzünü temizliyor. Yani kötü tarafa geçti bile. General Zackharly i havaya uçurttu. Levi ye tuzak kurarak parmaklarının kopmasına vesile oldu(Şu an ki savaşta adamın bacağı da koptu.) Hanji o devler yüzünden öldü.
Manga spoiler ı bitti .
Spoiler içeren alanı görmek için tıklayın.
Yani demem o ki Eren kötü taraftayken can verecek. En yüksek ihtimalle Levi, Mikasa, Jean, Connie ölecek. 3 main karakterden sadece Armin hayatta kalacak. Bunlar sadece tahmin spoiler değil. Öleceklerin sayısı daha da fazla olabilir ben iyimserim sadece.

GRİADAM

Isayama'nın tek eseri olduğu için yazar hakkında pek tahmin yürütemem ama bana bir tık mutlu sonla bitirecek gibi geliyor. Büyük ihtimal herkes ölecek ve diğer dünyada bir araya gelecekler falan.

ManyakVAntepli

@Emirefetheh D-Dostum nerden bildin bir yapımın hikayesini tam bilmeden o hikayenin karakterleri ile ilgili atıp tutuyorum 🦧🦍

Adonisa

Onu bunu bilmem de manganın yazarı 3-4 ay önce "iyi son beklemeyin" demişti. Yani kötü sonla bitecek seri. Asıl soru şu bence ne kadar kötü bitecek ?

glmzaziz

bence erenin çocuğu var ve anime sonunda eren devini çocuğuna vercek saçma oldu ama inşallah öyleo lur ve eren ölürse ağlarım

Ruler

eğer Marley şerefsizleri kazanırsa napsam sövemiyom da admin var

ManyakVAntepli

@Emirefetheh 139 da.

Anime sever

Eren jeager kazanacak %100 yani annesinin intikamını alacak kurucu dev olacak devleri yenecek insanlık kurtulacak umarım böyle olur güzel biter ama bence kesin eren kazanacak

Sol Asus

@Anime sever Knk artık insanlıkla devler savaşı değil ki bu devleri falan yenmiyor tam tersine devlerle birlikte dünyayı yıkıyor ama sırf sevdiklerini korumak için

Sol Asus

@Yusuf tepe daha yapmadı 2 bölüm var

Deryooss

Ne ?? Zaten sasha,erwin öldü.Eren ile Armin de bir zaman sonra illa ölecekler.Eğer hange de ölecekse,levi mikasa ve erenin birden ölmesi aşırı saçma olur baya hatta ne yapmaya çalışıyorlar?? mutsuz biterse ve böyle bir şey olursa en sevdiğim animeden anında soğurum cidden

gskanal13

Final Tahminim: Eldia - Marleyden Herkes Ölcek Ackermanlar Ve Armin Tek Kalacak

storm

Marley ve Eldian lar birleşecek ve Ereni yenicekler (Mühtemelen ölücek) sonra Marley ler "Bizim bu şeytan dediklerimiz bizi kurtardı" dicekler iki ırk barışacak.Erenin de en başından beri planı bu olduğu anlaşılcak. Kısaca tahminim bu. İnternetten diğerlerinin teorilerine de baktım bana en mantıklı bu geldi. Bu teoriyi destekliycek şeyler de sunabilirim ama gerek yok gibi.

ManyakVAntepli

@storm Senin dediğin mutlu son ama İsayama abimiz %80 oranla bittersweet bitecek dedi. Yani ana karakterlerden rahat 5-6 tanesi ölür sadece Eren ölmez. Code Geass vari bitecek sanıyordum ama büyük ihtimalle Akame ga Kill gibi bitecek @Luffy-san :d

Luffy-san

@ManyakVAntepli komik mi :(

ManyakVAntepli

@Luffy-san Kfldkdpekdpekdiwödleğd

storm

@ManyakVAntepli Marley den bir sürü kişi öldü, Connie Jean belki ölür Eren de barış için kendi hayatını feda etmiş olucak. Ölmeden önce Mikasa ile son anlarını yaşıcak kesin. Hatta Mikasanın erene söylediği son sözleri "Görüşürüz Eren" olucak çünkü aot un mangasında ilk bölümünde Eren Mikasayı rüyasında görüyor ve "görüşürüz eren" diyor. Eren uyanıyor "Mikasa saçın bu kadar uzunmuydu" diyor. Bu da ilk bölümden son bölüme gönderme olucak. Eğer Eren geleceği göremez ki diyorsan Falco da szn 4 ün ilk bölümünde gökyüzünde kanatlarla savaştığını söylüyordu bunun da gelecekteki titanına gönderme olduğuna %100 eminiz (hem eren de falco da geleceği gördüğünde titan güçleri yoktu). Nerdeyse tüm ana ve ara karakterlerin ölmesi pek mutlu son gibi gelmedi bana. Isayamanın bahsettiği acı-tatlı son böyle olabilir.

storm

ve bir de Eren Kruger (Owl olan) Grisha'ya "Eğer Mikasa ve Armin'i, ve herkesi kurtarmak istiyorsan görevini bitirmek zorundasın" diyordu. O yüzden Tahminen Mikasa ve Armin yaşıyacak. (Ama bunun erenle alakası olmayabilir idk)

storm

He ve de ekstra olarak Falco Eren'i de yiyebilir finalde çünkü anı transferi mi ne deniyorsa o Attack Titan'ın gücü. Falco geleceği gördüyse Attack Titanın gücüne sahip oldu... Sahip olmanın da tek bir yolu var.

Shriena

Tamamen kendi fikirlerim ve manga spoiler içeriyor.

Spoiler içeren alanı görmek için tıklayın.
Ymir'in laneti kırılacak yani dokuz devin on üç yıl yaşaması ve kraliyet kanındakilerin doğum yapma ve devlerini sonraki kişiye aktarma döngüsü kırılacak. Eren'in Historia'yla çocuk yaptığını düşünüyorum, muhtemelen çocuklarının ismi Ymir'dir. Eren'i dünyayı yok ederken durduramayacaklar. Reiner, Jean, Connie, Pieck, Gabi, Annie ve Mikasa ölecek. En son Theo Magath ile Hange ölmüştü.. Ve biraz çılgınca ama doğacak çocuğun yani Eren ile Historia birlikteliğinden doğacak çocuğun Kurucu Ymir olduğunu düşünüyorum.

DEIDARA

melankolik oç ısayama bu kadar fazla ana karakter öldürmenin sıradışı olduğunu düşünebilir ama bir süre sonra ölümler insanı sıkıyor.O öldü bu öldü hadi sen de öl ben de öleyim herkes ölsün yaşamayalım aq der gibi.Yine de izliyorum çünkü en azından bir hikayesi var ve aksiyonu iyi.

SlmBemİmsanım

Zaman döngüsü teorisi olcak bence 2. Bölümde 2 kere Erene benzeyen bir figür gördük bu olabilir ve bu döngünün nasil kırıldığını anlatan aot un 2. serisi çıkabilir

Nemesiso2

Döngü.

Baby celestiasapien

bok gibi bitti

Rick Grimes

aga ben biliyom finalini spoiler yedim mangadan

Sol Asus

@Rick Grimes knk adam bu tartışmayı final çıkamadan önce başlatmıştı.

Sizde Katılın

Spoiler Ekle
Cevapla

19

14

1

1

9

2

8

7

5

6

6

7

6

4

8

12

6

9

5

8

8

6

12

24

16

5

7

16

6

7

17

6

19

15

22

8

10

5

6

3

14

2

20

64

7

9